Temps poc lluït però amb estiuet que va a més este cap de setmana

Els núvols seran bastant abundants i les temperatures es mantindran altes en el centre del dia, inclús pujant diumenge
Els núvols seguiran creuant tot el territori este cap de setmana | Xavi Cabo

El temps seguirà molt tranquil este cap de setmana en tot el territori, però això no vol dir que tinguem un sol radiant. I és que, de fet, els intervals de núvols seran abundants i deixaran un cel poc lluït, especialment prop de la costa, sense descartar algun arruixó molt puntual. Calma en conjunt amb boires en l’interior i temperatures que es mantindran paregudes, amb ambient d’estiuet en el centre de la jornada. Diumenge pujaran encara més.

Molts núvols però gens de pluja

Pel que fa a l’estat del cel,  tindrem un poc de tot, ja que els intervals de núvols seran a bastant abundants, tant per núvols mitjans com per núvols alts i prims, inclús de baixos en la costa. En general seran inofensius i no impediran les clarianes del sol tampoc, però no es descarta puntualment algun plugim o, a tot estirar, algun arruixó molt feble i aïllat prop de la costa. Poca cosa si arriba a passar.

Mapa de previsió de cara al dissabte | Aemet

Estiuet al migdia

Si ens fixem en les temperatures, continuaran sense grans canvis, tot i que de nit pujaran un poc amb molts valors entre 10º i 15º, si bé en zones interiors i de muntanya quedaran més baixes. Pel que fa a les màximes seran paregudes que en dies anteriors, amb molts termòmetres entre els 17º i 23º. No obstant, diumenge pujaran encara més i es podran rondar els 25º en moltes zones, sobretot prop de la costa.

Per tant, en general tindrem un ambient suau o càlid als migdies, cosa que ja és atípica per a l’època. En definitiva, seguirem amb l’estiuet de Sant Martí que, de fet, anirà a més de cara al diumenge.

Pocs canvis a la vista

De cara a la següent setmana, pareix que el temps ens oferirà pocs canvis, ja que seguirem amb les temperatures altes per a l’època als migdies i les bandes de núvols, en algunes ocasions més espesses, s’aniran combinant amb el sol. No es veuen ni pluges ni fredorades a mitjà termini, almenys durant tota la setmana vinent.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Registrat un terratrèmol en Guardamar del Segura" "Previsió Setmanal: Temps anticiclònic amb temperatures atípiques"