Que el sol no ens enganye este cap de setmana: l’ambient seguirà sent de plena tardor

Les temperatures es mantindran baixes per l’època, especialment de nit, sense pluges a la vista
Dissabte hi haurà més bandes de núvols | M. Nieves Sánchez

Les temperatures han baixat molt estes últimes jornades i l’ambient de plena tardor ha arribat pràcticament de colp. Una situació que s’allargarà durant tot el cap de setmana amb pocs canvis, ja que seguirà el fred atípic de nit i la fresca o suavitat de dia. Tot això amb sol i sense pluges a la vista.

Temperatures a ratlla

Al llarg de tot el cap de setmana, les temperatures es mantindran a ratlla sense grans canvis i, tant divendres com dissabte i diumenge, tindrem fred a la nit, amb temperatures mínimes que oscil·len entre 7º i 13º, i ambient fresc o suau al migdia, amb màximes entre 17º i 23, les més altes a prop de la costa. Un ambient de plena tardor, inclús atípic de nit.

Sense pluges a la vista

Pel que fa a l’estat del cel, el sol dominarà pràcticament sense excepcions els tres pròxims dies. Tan sols cal destacar que este divendres poden aparèixer núvols baixos a la costa de Castelló, mentres que dissabte arribaran moltes bandes de núvols alts i prims encara que, puntualment, deixaran el cel ennuvolat. No obstant això, no s'esperen pluges i el temps plàcid.

Mapa de previsió de cara al dissabte | Aemet

Pugen les TºC la pròxima setmana

Este ambient d’avançada tardor té els dies comptats, ja que, a mitjans de la pròxima setmana, els termòmetres tiraran cap amunt amb màximes que, de nou, superaran lleugerament els 25º, mentres que de nit també pujaran les mínimes. El sol dominarà sense pluges a la vista.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Méteo especial: Algunes novetats, però el fred atípic no sen va durant la setmana" "Méteo Especial: Nova baixada de les temperatures i canvi de temps per al pont"