Cap de setmana de Tots Sants amb un temps per a aprofitar

El sol i les boires seran protagonistes amb temperatures que, al migdia, pujaran clarament per damunt dels 20º
El temps serà molt tranquil el cap de setmana de Tots Sants | Montserrat Canal

El temps ha sigut molt tranquil estes últimes hores i continuarà d'esta forma de cara al cap de setmana de Tots Sants, ja que l’anticicló es mantindrà ben cabut per damunt nostre. Això es traduix en sol en general i boires en l’interior amb molt poques excepcions, mentres que les temperatures seran càlides al migdia i fresques de tardor per la nit. En definitiva, un gran contrast dels termòmetres que posarà a prova molts refredats, coincidint amb el canvi de mes, ja que diumenge serà el primer dia de novembre. La setmana que ve podrien arribar canvis importants.

Mànigues curtes pel migdia

Pel que fa a les temperatures, pujaran encara un poc més al migdia i la majoria de màximes es mouran entre els 20º i 25º, cosa que farà recuperar moltes mànigues curtes arreu del territori, especialment prop de la costa. En canvi, de nit continuarà fent fresca o fred amb un ambient típic de plena tardor. Per tant, hi haurà un gran contrast tèrmic entre el dia i la nit, molt de compte amb els refredats tant dissabte com diumenge, dia de Tots Sants. 

Mapa de previsió per a este divendres | Aemet

Sol i algunes boires

Si ens fixem en l’estat del cel, el sol dominarà amb molt poques excepcions. Només hi haurà boires matinals en molts punts de l’interior, mentres que en trams de la costa no es descarta la presència d’alguns núvols baixos molt testimonials, sobretot a primeres i últimes hores, però que no impediran dies radiants. No s’espera pluja.

Canvis la setmana que ve

Pareix que la setmana que ve podria ser més moguda. Si bé dilluns es mantindria la calma i la bonança, dilluns podria començar a arribar una borrasca que aportaria, almenys fins dijous, molts núvols, pluges en molts punts i una baixada clara de les temperatures. Per tant, haurem de seguir amb atenció l’evolució de les previsions per a vore què acaba passant els pròxims dies, ja que encara queden algunes jornades.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Previsió: Ambient de tardor avançada, però que no durarà molt" "Previsió: Canvi total de temps de cara al cap de setmana"