Es manté l'alerta de fort vent dissabte, però clara millora este cap de setmana

Les ventades seran intenses fins dissabte al migdia. Diumenge serà un dia molt plàcid per a aprofitar
El fort vent es mantindrà encara part del dissabte | Arxiu

El temps continuarà ben mogut a principis del cap de setmana amb vent que es mantindrà fort durant una part del dissabte, 7 de març. No obstant, a partir de la vesprada i de cara al diumenge, la calma dominarà sense ventades i amb prou sol en conjunt. No s’esperen pluges i les temperatures seran més hivernals, sobretot de nit, però pujaran més diumenge.

Mapa de previsió per a este dissabte | Aemet

Dissabte 7 de març

El dissabte 7 de març començarà encara amb fortes ventades en tot el territori valencià i fins ben entrat el migdia. A partir d'eixe moment, el vent anirà afluixant i quedarà restringit a les comarques de Castelló i nord i interior de València de vesprada. Per esta raó, l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) manté actives les altres per temporal de vent en el nord de Castelló, concretament, en les comarques dels Ports, el Baix Maestrat i l'Alt Maestrat.

Mapa d'alertes per fort vent este dissabte | Aemet

Pel que fa a les temperatures, es mantindran a ratlla amb la majoria de màximes entre 14º i 19º i nit freda, amb ambient d’hivern. Els intervals de núvols aniran creuant tot el territori i es combinaran amb el sol, sense la previsió de pluges en cap punt del territori valencià.

Diumenge 8 de març

De cara al diumenge, 8 de març, el vent es calmarà del tot i tindrem una jornada molt plàcida marcada per la bonança, ja que, a pesar del fred més intens i hivernal de la matinada i primeres hores, el sol dominarà amb la pujada de les màximes, que se situaran sobre els 20º. Un dia per a aprofitar a l’aire lliure al centre de la jornada.

Adeu a l’hivern

De cara a la pròxima setmana, la notícia serà el termòmetre, ja que l’arribada d’una massa d’aire clarament més càlid farà disparar les temperatures amb màximes que, sobretot entre dimarts i dimecres, poden superar els 25º. Un extrem que haurem d’anar confirmant, però pareix que l’hivern ja quedarà totalment tocat de mort i sense pluges a la vista.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La neu ha arribat este matí en algunes zones del territori valencià" "Oratge cap de setmana: Fort temporal de vent, a l'espera de més tranquil·litat"