Calma tensa este diumenge a les portes d’un fort temporal de vent

Sol amb alguns núvols que aniran a més de vesprada el primer dia de març. Dilluns les ventades poden ser molt fortes
El cel estarà molt canviant este diumenge sense pluja | Arxiu

Temps d’espera este diumenge, primer dia de març, amb sol combinat amb algunes bandes de núvols que aniran a més a partir de la vesprada en tot el territori valencià. Serà el preludi d’un front atlàntic que portarà un autèntic temporal de vent de cara al dilluns amb ventades molt fortes en alguns punts. Les temperatures baixen un poc.

Cel canviant i TºC avall

De cara al diumenge, el cel estarà prou canviant, amb sol però amb el pas de bandes de núvols per tot arreu, més presents al matí i també a partir de la vesprada, amb nuvolositat que serà més abundant la matinada de diumenge a dilluns. El vent de ponent bufarà moderat en conjunt a l’espera del temporal.

Mapa de previsió per a este diumenge | Aemet

Pel que fa a les temperatures, baixaran un poc de cara al diumenge, tot i que el descens no serà molt destacat i la majoria de màximes se situaran entre els 17º i 23º. Segurament, les mínimes queden més altes amb un ambient de fred molt contingut a primeres hores.

Temporal de vent dilluns

Tot açò serà el preludi del fort temporal de vent que arribaria de cara al dilluns, 2 de març, amb una ponentada molt important que deixarà algunes ràfegues molt fortes de més de 100 km/h i ja hi ha alertes de color taronja activades. Les temperatures remuntaran, i a partir d'ací viuran una autèntica muntanya russa al llarg de la setmana, amb vent més moderat i poca pluja a la vista. El següent cap de setmana podria ser més fred.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cap de setmana ventós amb més canvis importants a la vista" "Nou cap de setmana primaveral amb més canvis i vent fort a la vista"