Torna el llevant i les baixades de temperatures

El ponent i la calor d'ahir deixaran pas hui al llevant, a més núvols i fins i tot a algun ruixat esta vesprada

Fa molt de temps que no recorde arribar a la recta final del mes de maig amb un oratge tan primaveral com el d'enguany. Hem tingut dies de sol i de calor (ahir sense anar més lluny), però també dies frescos i plujosos, i tot indica que eixa serà també la tònica dels pròxims dies.


El ponent i la calor d'ahir deixaran pas hui al llevant, a més núvols i fins i tot a algun ruixat esta vesprada. No estic parlant de pluges importants però el cel quedarà més tancat i a partir d'esta vesprada i fins entrada la matinada podria caure alguna gota sobretot al litoral i prelitoral de València i d'Alacant.

Les temperatures baixaran fins a 5 graus respecte als valors d'ahir.


Demà dimecres començarem el dia amb el cel carregat de núvols baixos però pense que no arribaran a tindre cap conseqüència i acabaran trencant-se. No obstant, de vesprada podran créixer nuvolades a les muntanyes del nord on fins i tot cal esperar alguna gota i es podrà escoltar algun tro.

Les temperatures màximes pujaran un parell de graus.Dijous la nuvolositat de tipus baix serà abundant al sud on les temperatures quedaran més baixes. Al nord i a l'interior pujaran les temperatures.

Pocs canvis cal esperar divendres, i dissabte donarem la benvinguda al cap de setmana amb pocs núvols al cel i temperatures més altes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Recuperem el sol i la primavera" "Gota freda primaveral"