Últimes ramassades de Blas

Esta vesprada els núvols encara deixaran el cel cobert al sud però serà difícil que arriben a deixar pluja

Blas ja té poc a dir. Ha sigut una borrasca molt pesada però poc condidora i afortunadament té les hores contades perquè fins a migdia o primera hora de la vesprada deixarà ramassades al litoral d'Alacant i a partir d'eixe moment cal esperar a que escampe la nuvolositat i acabe imposant-se el sol.

A primera hora la nuvolositat serà abundant a les zones més costaneres de la mitat sud de la Comunitat amb plugims dèbils que podran afectar des de la ciutat de València fins al sud d'Alacant. Precisament és al sud on la probabilitat de pluges d'entitat és més alta. Esta vesprada els núvols encara deixaran el cel cobert al sud però serà difícil que arriben a deixar pluja.

Al sud de València i al nord d'Alacant encara es deixarà sentir el gregal amb ratxes moderades. A més hi haurà mar de fons fins entrada la matinada.


Les temperatures nocturnes han pujat un poc i les diürnes quedaran més baixes.


Demà divendres la nit i les primeres hores del dia tornaran a ser més fresques en quedar el cel amb menys núvols, i això també afavorirà un ascens de les temperatures màximes d'un o dos graus.


El cap de setmana acabarà assolellat però el començarem amb núvols abundants al sud, plugims dèbils i temperatures més altes. Diumenge i dilluns l'oratge tornarà a ser estable i les temperatures un poc més suaus.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Per Sant Albert, l'hivern ja està despert" "Prompte podria arribar una entrada de nord amb una DANA i nevades"