València patix la nit de més calor de tota Espanya

La mínima més alta s'ha registrat a l'aeroport de Manises, amb 23,1 graus

La temperatura més càlida de tota Espanya en la passada nit s'ha registrat en les estacions meteorològiques de l'àrea metropolitana de València, on la mínima no ha baixat dels 22ºC, segons ha informat hui AEMET.

 

Encara que sol ser habitual a l'estiu que en l'àrea metropolitana de València la temperatura mínima més alta es registre en barris marítims o en el centre de la ciutat, aquesta nit la mínima més alta s'ha registrat en l'aeroport de València, a l'oest de la ciutat, on l'observatori meteorològic ha marcat una mínima de 23,1ºC, segons recull Europa Press

 

A açò ha contribuït l'abundant nuvolositat de tipus baix que ha cobert tot l'àrea metropolitana, però especialment l'oest d'aquesta. L'aeroport ha tingut núvols baixos des de les 3.00 de la matinada i encara són visibles en els cels valencians.

 

Calor a tota la Comunitat Valenciana

Per darrere de la mínima més alta que s'ha registrat en l'aeroport de València (23,1ºC), l'estació de Vivers de València ha marcat 22,9ºC, Sagunt (22.3ºC), la Universitat Politècnica de València (22,2ºC), Xàtiva (22ºC), Castelló (21,9ºC), Miramar (21,7ºC), Pego (21,5ºC) i Alacant (20,4ºC).

Segons AEMET, les tres primeres setmanes de juny van tenir una temperatura no massa alta, i açò es va notar també en les mínimes nocturnes, però des del passat dia 22, quan la mínima a València va ser de 20,7ºC, les nits han sigut totes càlides o molt càlides en la ciutat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!