Un tornado irromp per sorpresa en la platja de Sant Joan d'Alacant en plena tempesta

El fenomen s'ha registrat este migdia i molts usuaris han compartit l'instant en xarxes socials
Espectacular tornado en la platja de Sant Joan en Alacant | Twitter

El temporal d'este divendres, 27 de novembre, en el territori valencià, està causant alguns problemes amb incidències i fenòmens molt severs. L'últim ha sigut especialment destacat, ja que un tornado a irromput esta vesprada per sorpresa en les platges de la ciutat d'Alacant.

En concret, els fets s'han produït en la platja de Sant Joan D'Alacant, a on s'ha format una tromba marina damunt de la mar que s'ha anat acostant a la costa. Una volta ha arribat a la platja, en lloc de desfer-se ha continuat terra endins, convertint-se en un tornado que ha recorregut la zona durant uns instants, segons ho recull la mateixa Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Segons alguns testimonis, el remolí de vent hauria causat alguns danys materials lleus, però, ara com ara, no es té constància de danys personals. Este fenomen meteorològic ha causat un gran impacte en la zona i molts als veïns, i un gran número de persones han pogut registrar imàtgens d'este espectacle de la naturalesa des dels seus balcons, com es pot vore en estos impressionants vídeos:

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cauen 600 descàrregues procedents de llamps en el territori valencià" "Previsió: Avís taronja pel fort temporal de pluges a les portes del cap de setmana"