Acusen 'El Chicle' d'un altre intent de segrest d'una jove a La Corunya

Un jutjat gallec ha confirmat que existeixen prou indicis per acusar-lo de dos delictes d'intent detenció il·legal i agressió sexual
'El Chicle', José Enrique Abuín, en una imatge d'arxiu | Xarxes socials

Va ser el 25 de desembre de 2017 quan José Enrique Abuín Gey, ‘El Chicle’ va intentar segrestar una altra jove . Abuín, tot i que ja era el principal sospitós en el cas de la desaparició de Diana Quer, va anar a la localitat de Boiro, a La Corunya, decidit a cometre un altre crim.   

 

'El Chicle' va atacar a una jove al voltant de les deu de la nit. Els detalls que va donar ella i dos joves que la van socórrer sobre el físic del seu agressor i sobre la matrícula del seu cotxe van ser claus per connectar els dos fets i detenir-lo per una desaparició de la qual fa poc s'han conegut nous detalls.  

 

Acusat d'un delicte de detenció il·legal i un d'agressió sexual

La magistrada del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Ribeira no va tenir cap dubte en afirmar que José Enrique Abuín era l'autor d'aquest intent d'agressió. Els indicis, segons la jutgessa, apuntaven que el presumpte assassí de Diana Quer no volia només robar la jove sinó que tenia «una voluntat clara de detenció il·legal com a instrument d'una posterior agressió sexual». 

 

'El Chicle' serà jutjat per aquests dos crims a més de per ser el presumpte autor del segrest, assassinat i ocultació del cadàver de Diana Quer. Els relats d'aquesta segona víctima i de dos joves que la van ajudar i van evitar l'agressió han sigut claus per confirmar les acusacions contra Abuín. 

Diana Quer, en una imatge d'arxiu | Cedida
 

 

Els detalls d'aquest segon intent de rapte d'una jove 

La víctima, una jove de 28 anys, es trobava la nit del 25 de desembre de 2017 en un carrer totalment buit de Boiro enviant missatges amb el seu telèfon. En un moment donat, un home, que conduïa un Alfa Romeo de color gris metal·litzat, la va amenaçar a un «objecte punxant» demanant-li que li donés el mòbil.  

Seguidament, la va agafar del braç i després d'un forcejament la va introduir dins del maleter. La jove , que va activar sense voler la gravació de so del seu telèfon, va resistir-se i va cridar demanant ajuda.  

Dos joves van sentir els seus crits i van poder salvar-la, però no van poder evitar que l'agressor fugís corrent. El fet que poguessin retenir a la seva memòria la cara i els detalls del cotxe van servir a la Guàrdia Civil per identificar 'El Chicle' com l'autor d'aquest intent d'agressió sexual i segrest.  

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La duríssima i preocupant situació que viu Iñaki Urdangarin a la presó" "El nou vici secret de Victòria Frederica que no agrada gens a la infanta Helena"