L'alcalde de Benitatxell es fa obres en el seu carrer a 9 dies d'eleccions

L'alcalde Miguel Garcia ha col·lapsat el trànsit municipal per a tallar el carrer a on està sa casa perquè «els cotxes molesten»
El Poble Nou de Benitatxell col·lapsat per unes obres inoportunes   | Cedida

 

L'actual alcalde del Poble Nou de Benitatxell ha procedit a tallar la circulació del carrer Calistros des del Camí de les Cansalades, amb l'objectiu –aparent– de restringir de forma permanent el trànsit rodat. A part de què no s'ha publicat cap informe tècnic ni de la Policia Local que avale esta actuació.

 

El fet no tindria major importància si no fora perquè és el carrer a on viu el senyor alcalde i l'actuació s'ha fet a 9 dies de les eleccions municipals.

 

A pesar de què Garcia ha argumentat que «a alguns veïns els molesten els cotxes», no deixa de ser altament sospitós que l'alcalde convertisca en zona exclusiva de vianants el seu carrer i a les portes de les eleccions.

 

Josep Femenia, candidat de REDcv del Poble Nou de Benitatxell, ha sigut contundent: «Mai tindria la poca baixesa moral de donar una ordre que m'afectara tan directament sense complir uns mínims de transparència

 

El carrer tallat per a fer-se les obres | Cedida

 

Femenia, continua: «Com a conseqüència d'eixa decisió, el municipi s'ha vist col·lapsat per culpa del tall de trànsit. I, el súmmum dels despropòsits és, que mentres d'una banda es tallen carrers als cotxes, de l'altra l'Ajuntament proclama que la nova rotonda té llum verda. I això, a pesar de què no està aprovada en la unitat d'execució del Pla General d'Ordenació Urbana.»

 

Femenia també ha criticat la doble vara de mesurar que té l'actual alcalde respecte als assumptes que afecten directament els edils: «La setmana passada va acusar de monopoli a un company nostre (cosa que la Fundació Guifi.net ja va desmentir), i hui es modifica el carrer al seu interés.»

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!