Alfafar llança la seua agenda cultural per a juliol amb actes per tota la ciutat

El consistori ha reforçat i augmentat l'oferta cultural després de la impossibilitat de realitzar les festes en els seus formats habituals

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Cultura, ha desenvolupament una programació cultural durant el mes de juliol amb el nom “Alfafar Fresc, Cultura a les Places”, amb el qual es presente reactivar l'oferta cultural i d'oci del municipi a causa de la impossibilitat de realitzar les festes en els seus formats habituals.


Una programació que comptarà amb actuacions en les principals places i espais del municipi, com són les pistes esportives d'Alfalares, la Plaça Corts Valencianes, la Plaça Poeta Miguel Hernández i la Plaça de l’Ajuntament del municipi, creant una programació per a totes les edats i centrada en el gaudi i l'oci de les famílies i la ciutadania.


L'agenda, que es repartirà porta a porta en tots els domicilis d'Alfafar, i estarà disponible en els punts d'informació municipals i en les xarxes socials de l'ajuntament, consta d'una vintena d'actes en els quals trobem teatres infantils, cinema al carrer, teatre per a adults o musicals, a més d'una actuació d'òpera.


Una programació extensa i repartida per tot el municipi que pretén recuperar la intensa oferta cultural que el municipi disposa per a tots els seus veïns i veïnes, mitjançant uns protocols i mesures de seguretat concordes amb la situació sanitària vigent.

Per a la regidora de cultura, Fina Carreño, esta agenda “és una mostra del treball que des de l'ajuntament fem per a recuperar la normalitat en este escenari post pandèmia”.


A més, l’Ajuntament d’Alfafar està treballant ja en la confecció de les activitats culturals d'agost i setembre, en una col·laboració entre les regidories de cultura, esports i festes, per a d'eixa forma fomentar la cultura en el municipi i l'oci saludable.

L’Ajuntament d’Alfafar porta apostant des de fa mesos per la realització d'activitats culturals i esportives, al costat d'associacions del municipi, amb l'objectiu d'oferir una programació segura a la població.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Lidl crearà 1.000 llocs de treball en 2021 a tota Espanya" "La Unió Europea convoca una oferta d'ocupació per a 101 tècnics"