Encara estàs a temps per a demanar els bons escolars d'Alfafar

Les famílies podran sol·licitar el bo fins al 30 de setembre de manera telemàtica

Bo escolar Alfafar

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d'Educació, i en col·laboració amb l'àrea de Sistemes informàtics, ha repartit el 60% dels bons escolars per a famílies d'Alfafar en el primer mes des que es va obrir el termini per a sol·licitar-lo.


El termini per a realitzar la gestió finalitzarà el pròxim 30 de setembre, el tràmit es realitza per segon any consecutiu únicament de manera telemàtica, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Alfafar.


L'import dels bons escolars varia en funció del nivell escolar, sent de 40 euros per a estudiants de segon cicle d'Educació Infantil, 65 euros per a alumnat d'educació primària i 75 euros per als qui cursen educació secundària o Formació Professional Bàsica.


Les famílies reben el bo en PDF per correu electrònic, podent imprimir-lo o utilitzar-ho directament des del mòbil. Aquestes ajudes poden ser canviades fins al pròxim 15 de novembre en qualsevol dels comerços que s'han subscrit al conveni amb l’Ajuntament d’Alfafar per a l'adquisició de subministraments escolars (material de papereria, workbooks, llibres de lectura, diccionaris, roba, llapis de memòria, etc.).


Amb esta acció, l’Ajuntament d’Alfafar ofereix una ajuda a les famílies amb la reducció de la despesa econòmica al qual s'enfronten amb la tornada al col·le, a l'una que dona el seu suport al comerç local i de proximitat amb els convenis de col·laboració.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari