Ana Obregón deixa sa casa després de l'adeu al seu fill

Després de la defunció del seu fill, Ana va tornar a La Moraleja però la seua absència ha provocat que prenga esta decisió
Ana Obregón es trasllada a viure amb sa germana Amalia | València Diari

La mort d'Álex Lequio ha deixat devastada a Ana Obregón. Completament trencada i sumida en un dolor profund, l'actriu, sempre acompanyada i abraçada per Alessandro Lequio, despedia al seu fill el dissabte passat en el cementeri de l'Almudena, en Madrid.

A partir d'ara, el dia a dia d'Ana serà molt diferent de tots pels que ha hagut de passar i haurà de fer front al buit que l'absència del seu fill ha deixat tant en la seua vida com en sa casa. Per això ha pres una decisió que l'ajudarà a no trobar-se tan a soles.

Ana Obregón no ha estat sense companyia en cap moment: les seues germanes, Celia i Amalia, van viatjar fins a Barcelona i la van seguir fins a Madrid. De la mateixa manera van fer Alessandro Lequio i Carolina Monje, nóvia del seu fill Álex. L'actriu i presentadora ha comptat amb prou suports en el que és, sense dubte, el pitjor moment de sa vida.

El seu exhome li fa companyia estos dies

Alessandro Lequio va acudir a casa d'Ana acompanyat de la seua dona, María Palacios, després de l'enterrament del seu fill, una visita que es va produir tant de matí com de vesprada en un intent de no deixar-la a soles en la casa que compartien mare i fill. Una vivenda plena de records i tan gran que encara és més evident el buit que ha deixat Álex en la vida de l'actriu.

En els primers dies, Ana va tornar a sa casa en la Moraleja, però ara ha decidit traslladar-se a viure a casa de sa germana Amalia per a no trobar-se a soles i seguir comptant amb el suport que tanta falta li fa, tal com explicava Antonio Montero en 'Sálvame'. Una decisió temporal i que l'ajudarà a aguantar el dolor.

A demés, les dos cases es troben molt propet l'una de l'altra, cosa que implica una comoditat per a Ana. Igual que Amalia, els altres germans seus tampoc s'han separat del seu costat i sempre han demostrat ser una família molt unida que ara es bolquen per complet en el pitjor moment pel que els ha tocat passar.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Carolina Monje sorprén amb la seua decisió després de morir Álex Lequio" "Dani Rovira, que també s'enfronta al càncer, es despedix d'Álex Lequio"