Belén Esteban compartix fotos exclusives del seu casament i plouen les crítiques

La col·laboradora de Telecinco va voler deixar el seu home al marge del focus mediàtic
Belén Esteban | València Diari

Belén Esteban i Miguel Marcos estan d'aniversari. La feliç parella va complir este dilluns un any de casats després de la impressionant cerimònia que va tindre lloc el 22 de juny en la finca La Vega de l'Henares.

La col·laboradora de Telecinco, a pesar de travessar un mal moment professional després de la seua polèmica discussió amb Jorge Javier Vázquez, ha volgut recordar este dia especial amb els seus seguidors a través d'una publicació en Instagram.

L'aniversari de Belén Esteban i Miguel

De fet, la col·laboradora ha tingut un bonic gest amb els seus fans en oferir-los la primera imatge en exclusiva de la parella en el seu casament.

Cal recordar que tots vam poder vore a Belén Esteban vestint de blanc. L'estrella de Mediaset va vendre l'exclusiva del seu casament a una revista i va posar amb amics i familiars durant la cerimònia. No obstant això, en aquell moment el seu home no va aparéixer en cap fotografia.

Miguel és un home discret i tranquil. Belén va voler mantindre'l al marge del reportatge fotogràfic per a respectar la seua intimitat i tindre'l allunyat del focus mediàtic.

La imatge exclusiva de Miguel

En la imatge podem vore a la feliç parella posant en el jardí de la finca. Belén porta el seu primer vestit, un vestit de tall princesa amb encaix de flors confeccionat per la dissenyadora Fàtima Álvarez-Ossorio.

Al seu costat, apareix Miguel amb vestit fosc, corbata estampada a joc i armilla de color rosa. Mentres molts comentaris en Instagram mostren la seua perplexitat davant del ben plantat marit hpme Belén, altres comentaris critiquen el 'look' de conductor d'ambulància.

L'armilla rosa i la corbata estampada pareix que no és del gust de tots els usuaris, que consideren que el vestit de Miguel és un poc ridícul.

A pesar de les discrepàncies, Belén Esteban continua completament enamorada de Miguel i li declara el seu amor a través del missatge publicat en Internet. «Hui fa un any del nostre casament. Em casaria mil voltes més amb tu, va ser un dia molt especial que mai oblidaré amb les nostres famílies i amics. T'ESTIME MOLT» ha escrit la princesa del poble.

El text és una clara declaració d'intencions per part de la col·laboradora, que ja ha anunciat que tornarà a passar per l'altar per a donar-se novament el 'Sí, vull', però esta volta per l'església.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!