Bertín Osborne torna a viure el Nadal en alegria gràcies als seus fills

El presentador afirma que ha recuperat la il·lusió pel Nadal després d'anys
Bertín Osborne confessa que torna a viure el Nadal en alegria | Telecinco

El presentador de 'Mi casa es la tuya' va confessar en el plató de 'Sábado Deluxe', el passat dissabte 21 de desembre, que gràcies als seus fills, Kike i Carlos, ha tornat a viure el Nadal amb l'alegria i diversió pròpies d'estes dates tan especials.

Bertín, que recentment va fer 65 anys, va afirmar que «abans el Nadal era més trist. Passen els anys i et va faltant gent en la família, però jo tinc dos fills menuts i ara el disfrute moltíssim. Hui mateixa hem muntat l'arbre, que és gegant...i Kike cridava de l'emoció quan hem encés les llums. Ens hem divertit molt».

Un regal de Déu

Bertín Osborne no va poder evitar emocionar-se quan va contar el final d'esta anècdota, ja que el seu fill, Kike, patix una paràlisi cerebral des de què va nàixer, i tal com li va dir a Maria Patiño «és al mateix temps la meua fortalesa i la meua feblesa».

«El meu fill és un angelet, és un regal que m'ha fet Déu». El presentador va reconéixer que moltes voltes ha maleït a la vida perquè el seu fill no es mereixia un castic com eixe, però que també està agraït perquè «ha nascut, ha organitzat la meua vida i m'ha fet millor persona». 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La fotografia nadalenca més tendra dels Messi" "Els secrets més íntims de Maradona al descobert"