Bunyol suspén l'escola d'estiu després de detectar diversos positius

Quatre menors han donat positiu en Covid-19 i el municipi es troba entre els que té una alta incidència


Des de l'Ajuntament de Bunyol s'ha decidit procedir a la suspensió de l'Escola d'Estiu que estava en marxa des de finals de juny després de detectar-se quatre positius entre els menors.

En paraules del regidor d'Educació, Carles Xerri, "L'escola d'estiu s'havia dividit este any en dos centres, al col·legi Sant Lluís i en Cervantes, en el primer es van detectar entre divendres i dissabte fins a quatre positius, ja que amb esta xifra es considera un brot per Sanitat, per este motiu es decidís suspendre l'escola d'estiu», una suspensió que s'ha fet hui extensiva als grups de Col·legi Cervantes, tot i no haver-se detectat encara cap cas.

"Davant la incidència elevada que existeix a Bunyol i per recomanació de les autoritats sanitàries, al no ser una activitat educativa reglada preferim prendre esta decisió per prevenció, ja que per la mateixa característica de l'activitat que fa més complex controlar la distància de seguretat", segons el regidor.

L'Ajuntament no descarta que l'Escola d'Estiu torne a posar-se en marxa en pròximes dates si la situació sanitària remet i es pot dur a terme amb totes les garanties.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Renfe ofereix 300 llocs d'ocupació per a operari de manteniment i fabricació" "Un 45% dels espanyols associen els dolors musculars a una càrrega excessiva de pes"