La celebració de Felip i Letícia per a Sant Valentí

Enguany els plans seran diferents del que és habitual
El rei Felip i la reina Letícia ja tenen plans per a Sant Valentí | G3

Enguany, els plans dels reis per a Sant Valentí seran diferents del que és habitual. Normalment, en ocasions especials com esta, o l'aniversari de les seues  filles, Felip i Letícia acostumen a buidar la seua agenda, però per una volta no podran passar el dia dels enamorats tal com voldrien. 

Un acte oficial els mantindrà als dos molt lluny de la Zarzuela estye 14 de febrer. El rei Felip i la reina Letícia estaran de viatge oficial en Andalusia a on tenen diversos compromisos protocol·laris. A pesar de tot, segurament buscaran un espai en la seua agenda per a vore els encants del sud d'Espanya.   

Escapada a Andalusia

Els monarques iniciaran el seu particular Sant Valentí assistint al Congrés Científic de clausura de la commemoració del 50 aniversari del Parc Nacional de Doñana. Tot seguit visitaran la parròquia de la Nostra Senyora de l'Assumpció en Huelva. Després de dinar, tenen previst caminar pels paisatges de l'espai natural protegit andalús.

Finalment, acabaran el dia traslladant-se a Cadis, concretament a la localitat de Sanlúcar de Barrameda. Provaran d'allunyar-se un poc de les càmeres de fotos, i no pareix impossible que puguen acabar esta jornada romàntica amb un sopar en esta bonica població andalusa o, fins i tot, perquè no allargar la seua escapada durant tot el cap de setmana. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ix a la llum el secret millor guardat de Bigote Arrocet" "Nous rumors sobre una crisi entre Felip i Letícia"