L'estrés és el causant del problema de salut de la reina Letícia

No és la primera volta que la reina fa front a este problema
La reina Letícia patix problemes d'estrés  | València Diari

La reina Letícia és coneguda per ser una de les persones que més es preocupa i cuida el seu aspecte físic però també la seua alimentació. L'estricta dieta que seguix i les rutines diàries de deport indiquen que es preocupa molt per la seua salut. La vida sana que porta l'ha convertit en una de les reines més influents perquè se centra en cuidar tots els detalls, des de la seua alimentació fins als 'looks' que porta.

A pesar de què la dona de Felip cuida sempre tots els detalls, li han sorgit problemes inevitables i és que la vida tan atrafegada que duu li genera episodis d'estrès, el que han causat que a la reina li caiga el monyo. Un problema que Letícia està intentant resoldre.

Un tractament de llarga durada

Molts mitjans assenyalen que la preocupació de la reina per lluir impecable en tot moment és el que ha acabat generant-li estrès i la consegüent caiguda de monyo. Però Letícia estaria visitant un prestigiós dermatòleg de la clínica Dr. Jaén de Madrid per a posar remei a este problema, segons avança el diari 'La Razón', que afegix que el tractament que seguirà pot durar molt de temps. Un tractament amb el que la reina estaria molt contenta gràcies al seu progrés. La clínica que visita també atén altres famosos com Isabel Preysler o Soraya Arnelas.

Letícia té molt clar que vol seguir este tractament mentres va a classes de ioga. La revista 'Diez Minutos' assenyalava que la reina està buscant un nou centre per a poder practicar Bikam Ioga i d'eixa manera combatre l'estrès i ajudar a que el tractament capil·lar siga completament efectiu.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Parla per primera volta el gran 'enemic' de la reina Letícia" "Mor l'estrella de Hollywood, Kirk Douglas, als 103 anys"