El consell de vida de Dani Rovira després de guanyar el càncer

L'actor va ser diagnosticat de limfoma de Hodgkin en març i en agost va anunciar que estava curat
Dani Rovira reflexiona sobre la vida després de curar-se del càncer | Antena 3

Dani Rovira ha superat el càncer que li van diagnosticar fa uns mesos i ha decidit reflexionar en Twitter sobre la seua vida a través d'un emotiu missatge que molts dels seus seguidors li han agraït.

Amb 39 anys, el còmic ha hagut de fer front a un dels moments més difícils de la seua vida després que li diagnosticaren limfoma de Hodgkin, una classe de càncer pel que va haver de rebre quimioteràpia i de radioteràpia. Després de diferents tractaments, l'humorista va compartir fa unes setmanes una esperançadora notícia, li havia guanyat la batalla a la malaltia. 

Dani Rovira reflexiona sobre el significat de la vida

Ara, Dani Rovira ha volgut fer pública una reflexió molt emotiva en les seues xarxes socials, que ja s'ha fet viral. «No donar per fet la vida... potser és un bon començament», va escriure este dilluns l'actor en el seu compte de Twitter. Este commovedor missatge ja s'ha compartit més de 10.000 voltes i compta amb més de 55.000 'Likes'. Són molts els seguidors que han volgut respondre a este comentari de l'actor. I és que Dani Rovira té molts fans que li donen suport incondicionalment.«Molt bon començament Dani! Cada dia és un tresor, cada moment, preciós i cada instant, únic», «Això és fonamental per a entendre que qualsevol vida té un valor incalculable» o «una de les lliçons més valuoses que ens dona la vida és que res del que consideràvem segur ho és, tot pot canviar en qualsevol instant i ens fa replantejar-nos la vida» són només alguns dels emotius comentaris que ha rebut l'actor de ‘Ocho apellidos vascos’ després de la seua publicació.La recuperació de Dani Rovira ha sigut ràpida

Va ser el passat 15 d'agost quan Dani Rovira va anunciar públicament a través del seu perfil d'Instagram que havia superat el càncer que li van diagnosticar en plena pandèmia de Covid-19. Després d'este anunci, la seua  parella, la també actriu Clara Lago, va decidir dedicar-li unes boniques paraules: «Company, no em cap en el pit la felicitat de vore't arribar a esta línia de meta. Sempre et van agradar els reptes (jo t'he vist superar molts d'ells), però este, sens dubte, era dels més difícils».

I és que cal no oblidar que la jove ha estat el seu gran suport durant estos mesos tan complicats. Ara que ja tenen la millor de les notícies, a la parella només li queda disfrutar de cada moment junts com a companys de vida.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els reis, desapareguts: Els seus 'plans secrets' després d'una setmana sense aparèixer" "L'emotiu homenatge que rebrà Pau Donés que farà plorar a més d'un"