A la Costa del Sol per a cobrir 100 llocs de treball en hostaleria

Descobreix els detalls d'esta oferta d'ocupació a la Costa del Sol per a cobrir 100 llocs de treball en hostaleria

Si estàs buscant treball este estiu, et pot interessar esta oferta d'ocupació a la Costa del Sol.


En concret, es tracta d'una oportunitat laboral per a cobrir 100 llocs de treball en hostaleria per a incorporació immediata.


Segons indica Adecco, que durà a terme el procés de selecció, es busquen professionals per a treballar a Marbella, Torremolinos o Estepona, entre altres municipis.

Més detalls de l'oferta d'ocupació a la Costa del Sol

 

Cambrers, governants i subgovernants, cambrers de pis, cuiners i ajudants de cuina són els perfils més buscats en estos moments per a este procés de selecció que coincideix amb l'obertura de la campanya d'estiu a les platges de la Costa del Sol.


Consultors d'Adecco Màlaga estaran dijous que ve 10 a l'hotel EXE Estepona fent entrevistes individuals i grupals als candidats interessats en les ofertes.

Per a això, serà imprescindible concertar cita prèvia en el telèfon 600.907.404.
S'ofereixen contractes tant de jornada completa com parcial.


Treball a l'estiu en diferents categories

 

Les funcions dels empleats en les ofertes de cambrer seran les d'ajudar a servir, el maneig de safata; atendre i servir als clients; la reposició del producte; i realitzar servei de menjars i sopars.


Es requereix experiència mínima d'un any en hotels de 4 i 5 estreles, formació en restauració i domini de l'anglés, encara que és valorable també disposar d'un nivell alt de francés.


Com a cuiner, les funcions dels empleats seran la supervisió, preparació, adreç i presentació de plats; la realització d'elaboració en les diferents partides segons la demanda del servei; i la participació en el control d'aprovisionament, conservació i emmagatzematge de mercaderies.


Les persones que vulguen accedir a estes ofertes de cuiner hauran de tindre un cicle formatiu mitjà o superior en gastronomia, cuina o restauració.


A més, es requereix comptar amb almenys 3 anys d'experiència demostrable com a cuiner i es valorarà la capacitat de treball en equip, l'organització i la planificació.


En altres vacants com les de cambrers de pisos i els ajudants de cuina, els empleats ajudaran a netejar i fregar habitacions i altres zones i a preparar els menús d'hotels i restaurants, respectivament.

Es valorarà l'experiència prèvia i en el segon cas, la formació en cuina.


Punxa ací per a accedir a les diferents oportunitats d'ocupació en funció de la categoria.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vila-real adquireix màscares homologades per a l'atenció de persones sordes" "Les titelles de Lambda porten la diversitat a les aules dinfantil i primària"