El COVID revoluciona la loteria de Nadal

Augmenten les vendes en línia de dècims i els espanyols canvien les seues prioritats a l'hora d'invertir el seu premi
El COVID ha revolucionat la loteria de Nadal, el 52,9% dels espanyols destinaria el premi de la loteria de Nadal en una assegurança de vida i el 22,9% el destinaria en una assegurança privada, enfront de l'11,4% que preveu destinar-lo a comprar un habitatge amb jardí.


Els resultats d'una enquesta reiteren un canvi en les prioritats dels espanyols després de la pandèmia del COVID, on es reflecteix una major previsió i una preferència per la cobertura sanitària privada.


Així mateix, una altra dada d'especial interés: la venda de loteria de Nadal en línia ha augmentat en l'últim any entre un 12% i un 15%.

Una mostra més de l'adaptació dels espanyols a la digitalització de molts processos de compra imposats pel COVID com a mesura per a evitar el canvi.


Per això, i donat el ràpid contagi ocasionat per la nova variant del virus Ómicron, s'espera que les vendes en línia continuen creixent per a evitar aglomeracions i un possible augment dels contagis per part dels espanyols.


La venda en línia de la loteria de Nadal s'està convertint en una opció que no sols contribueix a la seguretat, sinó que també s'ha convertit en un recurs còmode per als clients, ja que poden de triar els números que desitgen comprar o enviar directament un dècim a qualsevol part del país sense haver de realitzar una gestió addicional.


“Donat el recent increment de contagis ocasionat per la variant Ómicron, és més prioritari que mai mantindre les mesures de distanciament social. Per això, des de les administracions, recomanem als nostres clients que tinguen la màxima cura i volem recordar-los que tenen l'opció de comprar els dècims en línia per a evitar possibles riscos”, ha assenyalat Marcos Bernabeu, gerent i responsable de Màrqueting de Loteries Castillo.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els sindicats de Ford Almussafes avisen del 'risc' d'insistir a la rebaixa salarial" "Gir en la regulació de la violència obstètrica: S'inclourà a la llei de salut pública"