Dani Rovira explica amb tot detall com es va descobrir el càncer que patix

L'actor ha explicat la seua experiència en una nova entrevista
Dani Rovira explica com va descobrir la seua malaltia i com han sigut els seus tractaments | EFE

Dani Rovira continua amb el seu tractament contra el càncer després d'haver anunciat que els limfomes havien desaparegut, però que els metges havien recomanat continuar la quimioteràpia amb sessions de radioteràpia per precaució. 

Segons ell mateix va anunciar en les xarxes socials, havia de fer 18 sessions de radioteràpia contra el limfoma de Hodgkin, l'últim pas de la seua lluita contra esta malaltia abans de recuperar la seua vida normal i poder continuant treballant. 

Ara, l'actor ha parlat en una entrevista amb Cadena Ser a on ha parlat de com ha sigut la seua experiència amb el càncer i com va descobrir que patia la malaltia. 

Explica com va descobrir la malaltia i com ha viscut els tractaments

Segons Rovira, «vaig notar un bony sospitós damunt de la clavícula esquerra que anava a més. Un parell de metges amics meus em van dir que si en una setmana no se'n havien anat, que anara a mirar-m'ho a un hospital... Havien passat dos dies des de què es va decretar l'estat d'alarma».

Va ser en este moment quan els metges li van dir quina malaltia estava patint i quan va començar els tractaments per a curar-se. «Arribava a l'hospital a les nou del matí, em treien sang per a vore com tenia les defenses. A partir d'ací, en el laboratori em feien uns xarops i quatre bosses de químio intercalades amb bosses de sèrum i algun altre medicament. Un litre i mig que t'injecten en vena, entraves a les 9.00 hores i eixies a les 15.30 hores», ha explicat. 

Però ara que ja ha acabat la quimioteràpia, Dani Rovira ha començat les sessions de radioteràpia, i també ha explicat com són estes sessions: Segons ell, l'agarren en un llit metàl·lic amb una espècie de motlle que s'enganxa des del pit fins a la cara. «Està molt ajustat a la cintura, quasi no pots ni engreixar-te ni aprimar-te. Quan et donen la ràdio hi ha un llit metàl·lic que es diu accelerador, t'enganxen amb aquest motlle perquè la radiació vagi exactament on ha d'anar. Fa 30 anys era una espècie de llançaflames i ara és molt concret. Són 10 minuts que no puc ni empassar», ha explicat.

Dani Rovira rep el suport dels seus amics i seguidors

L'actor malagueny ha reconegut també que durant tots aquests mesos ha rebut molts missatges de suport per part dels seus amics i familiars, companys de professió i dels seus seguidors a les xarxes socials.

«Va haver-hi un missatge que es va fer viral que va ser que 'sempre demostrem afecte als nostres artistes quan moren, ara que Dani està en la seva lluita demostrem-li abans que aquesta lluita acabi'. Està escrit que sembla abans que mori», va bromejar el còmic.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Càncer: Mila Ximénez emociona Tele5 amb una confessió" "Alejandro, l'espanyol en ERTO que guanya la 'paga Nescafé' de 2.000 per a tota la vida"