Desvelen que Bigote Arrocet ha sigut infidel a Maria Teresa Campos amb dos dones

Un detectiu hauria estat seguint els últims mesos a l'humorista
María Teresa Campos va anunciar la ruptura definitiva en 'Viva la vida' poc abans d'acabar el 2019 | València Diari

Segons ha desvelat el programa especialitzat en premsa del cor, ‘Socialité’, presentat per María Patiño, Edmundo Arrocet tindria dos amants amb qui hauria enganyat a Maria Teresa Campos.

Una de les amants de l’humorista és periodista, treballa com a editora de moda i té uns 60 anys. El programa presentat per la gallega Maria Patiño ha dit que manté conversacions llargues amb esta dona. A demés, també han afegit que l’altra dona, que està relacionada amb l’humorista, té uns 70 anys i es dedica a la indústria tèxtil.

Un detectiu privat

‘Socialité’ també ha manifestat l’existència d’un detectiu privat que hauria estat seguint els últims mesos els moviments d’Edmundo Arrocet. Finalment, han afirmat que les dos dones relacionades amb l’humorista es coneixen i que les filles de Maria Teresa Campos, Terelu i Carmen Borrego, serien coneixedores de les aventures de la parella de sa mare.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El rei Joan Carles celebra els 82 anys d'una forma molt íntima" "Revelen que Raphael va patir una depressió i va pensar en retirar-se"