La duríssima critica que afona encara més a Joan Carles: «No soc monàrquica»

El rei emèrit travessa un dels moments més durs de la seua vida
El rei Joan Carles ha passat a ser un dels membres més criticats de la Casa Reial | Gtres

Ningú posa en dubte que el rei Joan Carles no travessa, ni de lluny, el seu millor moment. Després de tants escàndols, ni la Casa Reial nega que el monarca emèrit ho està passant malament, sobretot perquè ha anat sumant més i més detractors, entre els que trobem a la mediàtica Mila Ximénez

Mila Ximénez, contundent contra Joan Carles

«Jo no soc monàrquica, soc 'juancarlista'. 'Pues toma!', ara resulta que aquell rei 'campechano' ha fet riques a les seues amants i s'ha omplit les butxaques amb gestions que ben podria haver dipositat en les nostres arques», han sigut les paraules de la periodista en el seu apartat virtual en la revista 'Lecturas'. 

La veritat és que el pare de Felip VI ha passat de ser un dels personatges més estimats de la televisió a convertir-se en un dels més odiats. La seua imatge de monarca simple i directe, pròxim al poble, s'ha anat desgastant amb els escàndols que ha protagonitzat. 

La col·laboradora, decebuda i cabrejada

Tot el món recorda l'escandalosa caça en Botswana, per la que va haver de demanar perdó, i les suposades amants que, de tant en tant, trencaven el seu silenci. «I ara, després de tot això, ens tornarà a demanar perdó, com quan va anar amb la seua 'nóvia' a matar elefants?», es pregunta Mila. 

«Estic segura de què estarà molt lluny, disfrutant de la seua fortuna amb aquells amics que sempre li han oferit allotjament, durant les seues escapades a llocs d'ensomni molt allunyats d'este país que ja li ha vist el plomer». D'esta manera tan contundent ha estat la col·laboradora de 'Sálvame', en un escrit titulat com 'El rey desnudo'. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La reina Letícia se sotmet a diferents retocs estètics durant la seua quarantena" "Jorge Javier Vázquez revela que va lligar amb un concursant de 'Supervivientes 2020'"