El fill de Bertín Osborne rep l'alta hospitalària

A causa d'una fractura de fèmur, Kike va haver de sotmetre's a dos cirurgies que van fer passar per mals moments a la família Osborne. Ara, per fi, ha pogut tornar a casa
Bertin Osborne i Fabiola amb el seu fill | CEDIDA

 

La vida de Bertín Osborne i la seua dona Fabiola Martínez, va fer un canvi radical el dia que va néixer el seu fill Kike. Des d’aleshores, segons explica 'La Coctelera'la parella viu centrada en la salut del seu fill gran.

Ja es troba a casa recuperant-se de l’operació

Després d’estar ingressat a l’hospital, Kike ja ha pogut tornar a casa, recuperat de l’operació a què es va sotmetre. Des d’ara, i tot i que el seu pronòstic és favorable, haurà d’anar amb compte, ja que passarà uns dies amb les cames enguixades.

Una persona del cercle íntim de la família ha comentat: «els ossos de les cames de Kike estan molt dèbils perquè no camina, i se li van partir els dos fèmurs. Ara haurà de portar el guix durant les pròximes sis setmanes i, quan li traguen, iniciarà de nou la rehabilitació. També li estan donant tractaments de xoc amb calci i vitamines. Afortunadament, la recuperació és un poc lenta però molt positiva. Kike és un xiquet molt fort i, tot i ser tan petit, fa tot el que li diuen els metges i els seus pares. És un xicot exemplar».

Bertín Osborne amb els seus dos fills | PRONTO

 

El presentador de ’Mi casa es la tuya’ també ha confirmat que el seu fill ja havia rebut l’alta mèdica. «Ja hem arribat a casa. Kike va estar a l’UCI quatre dies… Dos operacions… Ja ha eixit i està bé»; a continuació afegia que «s’ha de seguir lluitant». En ser preguntat pel temps que pot trigar la recuperació, Bertín ha preferit no parlar de dates i ha respost que «Bastant. No se sap».

La dona de Bertín Osborne, Fabiola, en unes paraules al suplement ‘LOC’, afirmava alleujada que «a Kike li van donar l’alta fa un parell de dies. Està bastant millor, així que ara toca posar-se fort una altra vegada». Fabiola respira tranquil·la ara que tot torna al seu lloc i que el seu fill ja és a casa.

Tres operacions en sis mesos

Tot i ser encara un xiquet, Kike demostra una vegada i una altra la seua fortalesa. En els últims sis mesos ha estat sotmès a tres cirurgies, contant les dos per les quals acaba de passar.

La parella amb els seus dos fills | Fundació Bertín Osborne

 

L’anterior cirurgia va ser el passat setembre quan Kike va estar ingressat a l’hospital per una operació que li milloraria la mobilitat. Tal com explicava Fabiola aleshores, «Té una musculatura molt tensa a causa de l’espasticitat de les persones amb lesió cerebral. El múscul és curt, però els ossos segueixen creixent i es van deformant. Els peus estaven torts perquè els músculs de les cames estiraven dels peus cap amunt».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Puja el preu del lloguer a la Comunitat" "Els 3 productes de Lidl imprescindibles per als seus clients per menys de 2 €"