L'incompliment del confinament de Mariano Rajoy, en mans de la justícia

La multa podria superar els 600 euros
Segons els veïns, no seria l'única volta que hauria eixit a fer deport | La Sexta

El Ministeri de l'Interior ha remés a la Delegació del Govern de Madrid un ofici (comunicació judicial) davant la possible infracció comesa per l'expresident del Govern Mariano Rajoy per, presumptament, incomplir l'estat d'alarma per a fer deport en els voltants de sa casa en la capital.

En un vídeo, difós el passat 14 d'abril per 'La Sexta', Rajoy es trobava en els voltants de sa casa amb roba deportiva i, segons va informar eixa cadena de televisió, no era la primera volta, ja que les seues eixides per a fer exercici eren habituals i havien ocasionat la queixa d'alguns dels seus veïns.

Fonts del Ministeri de l'Interior han indicat que, després d'eixes denúncies, la Policia Nacional va fer les comprovacions imprescindibles i fa una setmana va remetre a la Delegació del Govern el relat dels fets.

A pesar d'això, de moment, no s'ha obert l'expedient a l'espera de què es facen altres tràmits, segons fonts de la Delegació.

Les sancions per esta classe d'infraccions podrien suposar per a Mariano Rajoy una multa superior als 600 euros.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La confessió d'Ana Rosa en directe sobre la mort de Michael Robinson" "Núria Roca explota y se rebela contra los que critican su confinamiento"