Isa Pantoja revela que va vore l'esperit de Paquirri en Cantora

Aramis Fuster li va preguntar a Chabelita si Isabel Pantoja creu en el més enllà
Isa Pantoja apareix en 'GH VIP' amb una samarreta dedicada a la seua mare | Telecinco

 

Isa Pantoja ha narrat un succés que deixava a tots amb els pèls de punta dins de la casa: «Quan tenia 3 anys, en Cantora, jo em vaig anar a la cambra de Paco on mai ha entrat ningú, solament entra la meua mare. I una amiga de la meua mare em va dir que què em passava perquè jo mirava a la paret i em reia. I la meua mare, va escoltar un crit i li va preguntar a la seua amiga que què passava», comença dient.

    

«Ella li va dir que jo estava dient que havia vist a Paco. La meua mare va venir i em va preguntar que quina havia vist i jo li deia que el pare. Llavors, la vaig portar a l'entrada on hi ha un quadre enorme de Paco i li vaig dir que ho havia vist a ell. Des d'aquest dia la meua mare no ha tornat a entrar a aquesta cambra», explicava Isa als seus confidents a la casa Aramis i Miriam.

  

En el plató Jorge Javier Vázquez alucinaba amb la història i algun dels col·laboradors es preguntava com podia recordar-se d'aquesta història amb tan sol 3 anys. Així, la filla de la tonadillera feia unes declaracions sorprenents i macabres que van deixar als espectadors en suspens.

Aramis Fuster pregunta per el més enllà

La conversación derivaba que una pregunta formulada por Aramís, que le preguntaba a Isa, si su madre, Isabel Pantoja, creía en las cosas que ella hacía. A lo que Chabeli respondió que sí, pero que su madre se alejó del mundillo de lo esotérico porque una vez le leyeron la mano y se lo acertaron todo: «Le dijo que iba a tener dos hijos, que iba a casarse con un torero, que iba a tener una vida muy trágica y que su marido iba a morir en un coche».

La conversa derivava que una pregunta formulada per Aramís, que li preguntava a Isa, si la seua mare, Isabel Pantoja, creia en les coses que ella feia. Al que Chabelita va respondre que sí, però que la seua mare es va allunyar del món de l'esotèric perquè una vegada li van llegir la mà i l'hi van encertar tot: «Li va dir que anava a tindre dos fills, que anava a casar-se amb un torero, que anava a tenir una vida molt tràgica i que el seu marit anava a morir en un cotxe».

Bon rotllo con Asraf

A pesar que Chabelita ha tingut moments de baixó dins de la casa recordant la seua relació amb Omar i com ho trobava a faltar, la xicoteta d'Isabel Pantonja ha demostrat tenir un 'feeling' especial amb Asraf. La veritat que és la concursant està molt unida a Asraf i qui sap si amb el temps la relació podria derivar en una mica més.

Chabelita en la seua última entrevista en 'Sábado Deluxe' | Telecinco

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tota la roba de Zara i Stradivarius que ha comprat Paula Echevarría per menys de 30€" "FELICITAT: El fill d'este exjugador del València abandona l'hospital després de 5 mesos"