Joan Carles i Felip VI es barallen per culpa de Letícia: «Açò no es pot tolerar»

Els reis emèrits han acostat distàncies al llarg d’este últim any per a fer un «front comú»
Joan Carles s'enfronta a Felip VI pels menyspreus de Letícia a Sofia | València Diari

 

Els reis emèrits s’han reconciliat perquè tenen un «problema» en comú. En els últims mesos s’ha vist com, a poc a poc, Joan Carles i Sofia han acostat distàncies, apareixen junts en diferents actes, com en el funeral de Rubalcaba i en un partit de tenis de Nadal.

Les causes que han provocat que tornen a compartir un mateix espai les ha explicat Jaime Peñafiel al seu espai a ‘Republica.com’ i tot es remuntaria a la problemàtica Missa de Pasqua en Mallorca ara fa un any, moment en què el rei Felip VI i son pare també van tindre una baralla.

Letícia, raó de la unió entre Joan Carles i Sofia

Jaime Peñafiel és un periodista de 87 anys que ha documentat tots els detalls de la Família Reial –incloses les bodes de Joan Carles i Sofia, una ortodoxa i una altra catòlica, fa 57 anys– i a informar sobre la crònica social de l’aristocràcia. Des de fa anys, la distància entre els reis emèrits és ben coneguda, però des de l’incident de la Missa de Pasqua del 2018, pareix que han fet un «front comú» contra la reina Letícia, tot i que el periodista no s'acaba de creure la imatge que volen donar.

La imatge de la família reial durant la Pasqua que va desencadenar en una disputa entre les reines | València Diari

La baralla entre la reina Letícia i Sofia en eixir de la Catedral no va ser l’única aquell dia. A l’hora d’entrar en l’església, la primera va actuar amb «despreci» cap a la seua sogra perquè va ignorar al rei Felip quan li va demanar que esperara a sos pares, ja que avançaven amb passos més lents per les dificultats de Joan Carles a l’hora de caminar. Amb tot ni el «Letícia, per favor» la va frenar.

Baralla entre Joan Carles i Felip VI

En eixe moment va intervindre el rei emèrit, enfrontant-se al seu fill davant del «menyspreu públic» de Letícia a Sofia. «Açò no es pot tolerar! Hem de parlar!», va exigir a Felip, però ell només va ser capaç de respondre: «No és el moment!». El que va passar a l'eixida de la Catedral amb les reines i les xiquetes va fer-se viral per tot el món.

Els reis emèrits Joan Carles i Sofia han reaparegut junts en unes quantes ocasions en els últims mesos | València Diari

A pesar de tot, Peñafiel ha explicat que el que més va molestar Joan Carles va ser la falta d’actitud del rei Felip davant la seua dona, que no va conseguir que la Família mantinguera les formes. En este punt, el rei emèrit s’hauria donat compte de la «soledat» de Sofia amb «una nora que l’odia, un fill que no la defén i unes netes a qui la mare no les deixa vore-la».

Per tant, l’«odi» que senten cap a Letícia ha conseguit que en estos últims mesos, els reis emèrits hagen acostat distàncies i hagen aparegut junts en diferents actes, tot i que Sofia continua viatjant a soles de tant en tant.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Marc Ostarcevic, exmarit de Norma Duval, malalt" "Males notícies per a la cantant María Jiménez"