Julio Ruz explica els motius de la seua separació amb María Jesús Ruiz

L'empresari s'ha mostrat trist per la decisió de la model i afirma que la causa de la ruptura no són els conflictes familiars
María Jesús Ruiz amb Julio Ruz, a la Madrid Fashion Week | València Diari

 

Fa molt pocs dies que l'exparella de Julio Ruz, Maria Jesús Ruiz va confirmar que havia posat fi a la seua relació amb l'empresari. La notícia va agafar per sorpresa a tot el món, tot i que en les últimes setmanes havien sorgit alguns rumors, sobretot després de la cancel·lació de la seua boda. La participació de la model a 'Supervivientes', on es va mostrar molt enamorada de Ruz, no feia pensar que la seua història poguera tenir aquest final.   

Sí que és cert que quan María Jesús va tornar d'Hondures es van disparar les informacions que apuntaven a alguna possible infidelitat de Julio. Tot i això, la seua relació es va mantenir estable durant mesos fins que un problema familiar va fer que botaren pels aires aquest estiu. 

María Jesús al·lega que Julio no es porta bé amb la seua família

L'exmiss Espanya ha passat aquestes vacances amb les seues filles però no amb el pare de la xicoteta. A partir d'ací, van començar a aparèixer notícies d'una possible ruptura, que finalment van ser confirmats per Maria Jesús, que també va explicar els motius: «Jo estime molt a Julio, però, hi ha un problema: la meua família i ell no tenen bona relació».  

L'empresari també va voler donar la seua versió dies després: «No entenc les seues raons i em sembla injust però no em queda més remei que acceptar la seua decisió. Ens estimem molt i supose que, amb el temps, podem ser bons amics. Ella és, sobretot, la mare de la meua filla». 

Julio està molt afectat per la ruptura 

En les últimes hores, però, Julio Ruz ha volgut fer un aclariment sobre els vertaders motius de la seua separació. Ruz no nega que va ser una decisió de la seua expromesa però afirmar que la causa de la fi de la seua relació no va ser un conflicte familiar. 

En el programa de 'Socialité' de Telecinco va dir: «Les famílies no. Ella ha donat una explicació, però no són les famílies». Preguntat per una possible reconciliació, Julio va assegurar que no creu que ara mateix siga possible, encara que no s'hauria de rendir, ja que no seria la primera vegada que la model torna amb l'empresari o amb la seua altra antiga parella José María Gil Salgado.  

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Estos dos valencians són els millors perruquers d'Espanya" "MOLT FORT: La vertadera realitat per la qual Kiko Rivera no treballa"