L'alumnat valencià, per davall de la mitjana en resoldre problemes en equip

Segons un informe de PISA elaborat l'any 2015 i publicat hui

Treballar en equip és un dels requisits més demandats hui dia en el món laboral. Però, segons l'últim informe PISA sobre este aspecte l'alumnat valencià no ix massa ben parat, ja que ocupen el 17 lloc entre les comunitats autonòmiques espanyoles. Així, els valencians es situen per davall de la mitjana (492 punts front a 496), mentre que els alumnes madrilenys obtenen els millors resultats dins d'Espanya en la resolució i els extremenys estan en la cola. Quant a les dades en general, Espanya acaba lleugerament per davall de la mitjana obtinguda en altres avaluacions educatives realitzades per l'OCDE, les individuals en ciències, matemàtiques i lectura.

L'objectiu

L'OCDE volia amb este informe, efectuat en 2015 i publicat hui, avaluar la capacitat dels estudiants a l'hora de treballar en grup, saber resoldre conflictes i assegurar-se que cada membre de l'equip faça la tasca que li correspon.

Diferències entre elles i ells

Una de les altres dades que s'ha difós arran d'estudi ha sigut que les xiques mostren un comportament més cooperatiu que els homes. Tot i que, l'OCDE reflexa que els xics són més eficients a l'hora de completar una tasca i trobar la informació necessària.

  

  

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El poble de la Marina Alta que demana a 'change.org' que no li canvien el nom oficial" "La madre más joven de la historia tuvo un hijo con cinco años"