Lidl crearà 1.000 llocs de treball en 2021 a tota Espanya

Estes ocupacions es crearan gràcies a l'obertura de 40 noves obertures a Espanya

Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

Cerques treball a Espanya? La companyia alemanya de supermercats Lidl crearà 1.000 llocs de treball en 2021.


La cadena inaugurarà 40 nous establiments a Espanya per als quals necessitarà ampliar la plantilla.


En el seu procés d'expansió continua amb noves obertures en tot el territori espanyol, després d'invertir durant l'any passat 350 milions d'euros en l'obertura de prop de 40 botigues i la inauguració d'una plataforma logística en la localitat d'Agüimes (Gran Canària).


De tal manera que, amb prop de 1.700 milions d'euros invertits en la posada en marxa d'aproximadament 180 establiments i tres magatzems, la cadena de supermercats ja presenta més de 630 punts de venda i 11 centres logístics a Espanya.


Mil llocs de treball en Lidl

Quant a l'any 2021 Lidl preveu realitzar una inversió de més de 400 milions d'euros per a reforçar la seua presència al nostre país.


Per a això, té l'objectiu de sumar al voltant de 40 noves botigues a la seua xarxa comercial i augmentar els recursos logístics a escala nacional.


Lidl continua generant llocs de treball en la seua fase de creixement arribant a aconseguir en els últims cinc anys prop de 5.900 noves ocupacions fins a augmentar un 36% la seua plantilla.


Actualment, el nombre de treballadors ascendeix a més de 17.000 treballadors. Fins i tot, de cara al futur, preveu continuar amb les contractacions i oportunitats laborals a més de 1.000 persones en 2021.


D'igual manera que, fomentar l'ocupació juvenil, gràcies a iniciatives com ‘l'Aliança per la FP: una estratègia de país’, promoguda pel Govern.


Consulta les ofertes d'ocupació en Lidl que estan disponibles en el seu portal d'ocupació.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari