El nou maldecap de Shakira que la deixa perplexa i ha acabat en els tribunals

La cantant no dona crèdit al què han fet dos rapers alemanys
Shakira ha denunciat a dos rapers alemanys per fer una cançó amb el seu nom | Gtres

La cantant colombiana Shakira s'ha quedat de pedra quan ha descobert el que uns rapers alemanys cantaven sobre ella. La de Barranquilla ha denunciat als dos cantants per haver creat una cançó amb el seu nom a on parlen despectivament sobre la seua persona.

Davant d'este fet, la cantant no ha dubtat en contactar amb els seus advocats i prendre mesures legals contra els dos artistes que, a demés, han usat la seua imatge per a fer la portada de la cançó.

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

Els dos artistes han sigut denunciats

Fa uns mesos que la cançó en qüestió va vore la llum. Els seus autors són Kalazh44 i Samra i en el tema titulat 'Shakira' parlen de Colòmbia i de la cocaïna. El programa televisiu 'Suelta la Sopa' va explicar en directe que Shakira es va enfadar moltíssim quan va descobrir de l'existència de la cançó i «immediatament va cridar indignada al seu equip d'advocats per a prendre cartes en l'assumpte».

Per si no fora prou, la cançó té una frase que diu «dibuixa coca colombiana com Shakira», frase que sense dubte va indignar a la cantant. Però encara hi ha més i és que per les xarxes socials circula la portada del tema que consta d'una imatge amb la cara de Shakira a on se la veu aguantant un paper enrotllat en la mà mentres damunt d'una taula hi ha unes ratlles de cocaïna tallada com si es preparara per a esnifar-la.

Disculpa pública

Un dels dos rapers alemanys, Kalazh44, ha volgut compartir un vídeo a través del seu compte oficial d'Instagram després de conéixer que l'artista colombiana l'havia denunciat. Es tracta d'un vídeo a on demana disculpes a Shakira pel dany ocasionat: «Estimada Shakira, en cas de què veges açò o ho veja algú del teu equip, vull que sàpigues que t'admirem molt, ens agrada molt la teua música i no volem problemes». 

En el vídeo, el raper també té unes paraules per a la parella de la cantant: «Piqué, també jugues molt bé a futbol». Fins ara però, Shakira no ha fet cap declaració sobre este tema.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dani Rovira explica amb tot detall el descobriment del càncer que patix" "Càncer: Mila Ximénez emociona Tele5 amb una confessió"