Les llàgrimes de María Teresa Campos recordant al seu ex Bigote Arrocet

Fa només 10 mesos que Arrocet posava punt final a la seua relació

Imatge d'arxiu de María Teresa Campos
La periodista s'ha sincerat al programa de Bertín Osborne | Wikipedia

Maria Teresa Campos anunciava al programa '¡Viva la vida!', fa només 10 mesos, que la relació que mantenia amb Bigote Arrocet havia finalitzat. Durant els quasi 6 anys de relació, la parella va haver d'aguantar rumors sobre possibles crisis i de suposades infidelitats del còmic a Campos.

Fa quasi un any que la periodista i el còmic no estan junts. No obstant això, María Teresa Campos encara no ha pogut superar la ruptura. Durant la seua participació en el programa 'El show de Bertín', Campos confessava a Bertín Osborne que a pesar que te bona salut i molts projectes, en l'àmbit professional, no estava passant el seu millor moment.

Osborne ha aprofitat per preguntar a la presentadora com es mou en el món de l'amor ara que ja no està amb el seu amic Bigote. Una pregunta que Maria Teresa Campos ha respost de forma sincera confessant una cosa que fins ara no havia fet pública.

La matriarca ha explicat amb llàgrimes als ulls que el seu cor continua trist per la ruptura, ja que encara no ho ha assimilat. No obstant això, ha confessat que «tinc l'amor de les meues filles, tinc l'amor dels meus amics i estic oberta a l'amor perquè l'amor no té edat». 

«No ho comprenc, no m'ho puc creure»

Maria Teresa encara seguix incrèdula per la ruptura i confessava: «Si vols que et diga la veritat Bertín, encara no ho entenc... sé que és amic teu, però és que no el comprenc, no m'ho puc creure. Sense que m'ho hages preguntat, t'estic dient el que no els hi he explicat a molts que m'han preguntat. No ho entenc, no puc creure que esta persona ja no...».

La periodista també explicava que durant estos mesos ha rebut algun missatge de Bigote però que el contingut d'alguns d'ells no ha sigut molt agradable, ja que el WhatsApp acaba dient: «Ja no m'humilies més».

Visiblement dolguda, Maria Teresa continua buscant la seua part de culpa de la ruptura: «Jo he pogut fer coses que l'hagen molestat, he pogut estar més nerviosa en un moment donat...». Finalment, no va poder contenir les llàgrimes quan explicava que encara el recorda contínuament i afegia: «A vegades agarre el mòbil i veig totes les fotos...».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari