Messi assegura que Mateo canta els gols del Madrid per a punxar al seu germà Thiago

El jugador del Barça ha explicat algunes de les anècdotes més divertides que ha viscut la família en relació a la seua faena
Messi ha contat anècdotes familiars relacionades amb el futbol | Cedida

 

Leo Messi ha volgut compartir una divertida anècdota familiar i és que els seus fills ja viuen el futbol tant com son pare. El jugador va parlar a ‘Estudio Fútbol’ de TYC Sports: «Mateo és molt enguisca. L’altre dia estàvem jugant a la pilota i em va dir que ell era del Liverpool perquè ens havia guanyat». Un altre dia, «jugàvem a casa i ell va dir: ‘Vos va guanyar el València, eh? Jo sóc del València’».

 

El fill mitjà de Messi i Antonella Roccuzzo complirà quatre anys en setembre. El seu fill gran, Thiago, en complirà set en novembre. El jugador número deu del Barça va reconéixer també que quan miren un partit, Mateo fa vore que és del Madrid «per a molestar al seu germà Thiago, crida els gols i tot».  A més, Thiago «no es perd un partit» i Mateo «utilitza totes les camisetes».

 

 

Des de menut tenia clar que volia jugar a futbol

Durant l’entrevista, Messi s’ha remuntat al seu passat i ha recordat que, amb el doble d’anys que Thiago, ja deia que volia jugar en la Selecció Argentina i son pare enviava «vídeos» a l’Associació de Futbol Argentí (AFA) per a que el conegueren: «Contínuament enviàvem vídeos i coses meues per a tindre la possibilitat que em vegeren i em conegueren, per si tenia la possibilitat d'anar, o no».

 

En relació a la selecció argentina, Messi confessa tindre una ferida oberta després d’haver estat a punt de conseguir la copa del Mundial 2014. El jugador recorda que, en aquell moment, no va poder ni mirar la copa:  «Que sé jo... Déu dirà si ens mirarem, o no. Seria el màxim, el somni més gran que em queda per complir. Estar tan prop en aquell mundial va ser terrible perquè mereixíem poder alçar-la».

 

 

Sense perspectives per la Copa Amèrica

Messi ha volgut ser sincer i expressar la seua opinió sobre la Copa Amèrica: «Anem amb la mateixa il·lusió i les mateixes ganes de sempre, però la realitat és que la Selecció està travessant un procés de canvi. Hi ha molts xics nous, amb pocs partits en la Selecció». Tot i que el jugador creu que la Selecció Argentina no té massa possibilitats d’alçar la copa, assegura que «eixirem a guanyar, com sempre».

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!