Els metges donen l'alta al fill de l'exjugador del València CF David Silva després d'estar a l'hospital des del seu naixement

Va nàixer de forma «prematura extrema»
David Silva, amb el seu Mateo en braços | david21lva

David Silva, exjugador del València CF i internacional amb la Selecció Espanyola, està d'enhorabona i pot somriure per fi, ja que el seu fill Mateo, de només cinc mesos d'edat, ha abandonat l'hospital en què es trobava des que va nàixer de forma prematura.

Després de menys de 28 setmanes de gestació, el menudet Mateo va nàixer de forma "prematura extrema" el passat mes de gener, i des d'aleshores ha hagut de permanéixer baix l'atenció dels metges a l'hospital Casa de Salud de la ciutat de València.

Les imatges compartides pel jugador canari a les xarxes socials i el seu missatge d'agraïment cap als metges que han cuidat del xicotet mostren la felicitat del futbolista, que per fi podrà gaudir junt amb el seu fill a casa.

Silva amb el seu fill | @21LVA

 

«Per fi ens n'anem a casa! Estarem eternament agraïts amb l'increïble equip de les unitats de Maternitat i UCI pediàtrica de l'Hospital Casa de Salut per la professionalitat i el tracte humà que ens han demostrat estos 5 llargs mesos.Simplement Gràcies!», escrivia Silva a les xarxes.

Durant 5 llargs mesos, per al bebè i per a la seua família, Mateo ha hagut de lluitar per a poder anar fent-se fort i millorar, i per fi aquest esforç ha donat la seua recompensa. Des de ja, el menut podrà veure a casa els partits del seu pare i la qualitat que sempre ha mostrat tant al terreny de joc com com a persona fora d'este.

L'equip mèdic amb Silva | @21LVA

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Iñaki Urdangarin apareix en públic a només un mes d'un dia clau pel seu futur" "ATENCIÓ: Els 5 aliments que t'ajudaran a tindre millors orgasmes"