EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

Michael Schumacher traslladat a París per rebre un tractament especial

Els metges esgoten totes les possibilitats per a conseguir alguna millora remarcable en el delicat estat de salut del 'Kaiser'
Michael Schumacher traslladat a París per a rebre un tractament especial | Facebook

 

El millor pilot de Fórmula 1 de la història, Michael Schumacher, ha sigut traslladat a París per a rebre un nou tractament mèdic que conseguisca alguna millora remarcable del seu delicadíssim estat de salut. El 'Kaiser' va patir un greu accident d'esquí en els Alps francesos el desembre del 2013, quedant en coma durant mig any i amb seqüeles molt importants que, 6 anys després, han impedit la seua recuperació.

 

Segons avançava 'Le Parisien', el passat dilluns a primera hora de la vesprada, el pilot alemany va ser traslladat a l'hospital Georges Pompidou de París, a on un equip mèdic especialitzat, dirigit pel doctor Philippe Menasché, el sotmetrà a un tractament regeneratiu amb cèl·lules mare iniciat este dimarts, 10 de setembre.

 

El mateix mitjà assegura que Schumacher havia de començar el tractament en qüestió el passat mes de juliol, però el seu estat de salut va impedir fer el trasllat, i no ha sigut fins ara que s'ha pogut traslladar a l'hospital parisenc. El pilot ja havia sigut atés en eixe mateix centre en dos ocasions la passada primavera, quan va ser traslladat en helicòpter per a tractaments puntuals.

 

Secretisme i respecte pel 'Kaiser'

Des de que patí l'accident, sis anys arrere, l'estat de salut de Michael Shcumacher ha estat envoltat d'un hermetisme absolut que ha comptat amb el respecte de l'entorn i els mitjans. La mítica figura del campió alemany, el 'Kaiser', un deportista vullgut, dins i fora dels circuits, han ajudat a mantindre en secret un estat de salut que, des del primer dia, s'ha intuït delicadíssim.

 

Schumacher és, encara hui, el pilot de Fórmula 1 amb més títols i més títols consecutius de la història dels mundials, una llegenda viva que perdurarà en la memòria com el pilot més gran de tots els temps.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!