Mundosenior llança el seu propi 'Imserso' amb viatges des de 260 euros

L'operador turístic aprofita la demora dels viatges de l'Imserso, que segons les agències s'endarreriran fins al novembre

Mundosenior és l'operador turístic que ha llançat un programa de turisme social per a la campanya de tardor-hivern amb preus molt atractius.

L'empresa ha començat a promocionar el seu propi 'Imserso' amb paquets de viatges a zones turístiques per als quals no és necessari obtenir una acreditació si es vol accedir-hi.

Sota la denominació de "Turisme Social", els viatges es posen a la venda abans que els del programa oficial i a preus molt més econòmics.Oferta de viatges de Mundosenior

 

Els viatges inclouen el transport d'anada i tornada, trasllats i acostaments, assegurança de viatge, pensió completa amb aigua i vins inclosos, menjars en ruta i guies acompanyants.

Circuits culturals de 6 dies

 

Circuits culturals des de 310 euros per a 6 dies a Andalusia, Aragó, Astúries, Cantàbria, Castella i Lleó, Castella-la Manxa, Extremadura, Galícia, La Rioja, Madrid, Múrcia i el País Basc.

Costa peninsular per 8, 10 i 15 dies

 

Andalusia (Màlaga) i Comunitat Valenciana (Alacant) amb transport inclòs des de 260 euros i sense transport des de 230 euros.

Catalunya (Salou) amb transport des de 325 euros i sense transport des de 295 euros.


Costa insular amb estades de 8, 10 i 15 dies

 

Illes Balears (Mallorca) Amb transport des de 305 euros i 230 euros sense desplaçament.

Illes Canàries (Tenerife) amb transport des de 395 euros i sense transport també des de 230 euros.

Circuit per Portugal de 6 dies

 

D'altra banda, s'ofereixen circuits de 6 dies de durada per Portugal des de 340 euros.

Circuit per Europa

 

Els circuits per Europa amb estades de 5 i 8 dies des de 700 euros.

Itàlia, Noruega, Turquia, França, Alemanya, Irlanda, Àustria, Romania o Bulgària són alguns dels viatges que es poden contractar.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vila-real habilita una oficina municipal per ajudar els afectats pel volcà de la Palma" "Les residències de gent gran de la Comunitat recuperen la normalitat"