La nova vida de Luis Enrique després de la mort de la seua filla

L'exentrenador es refugia en el ciclisme
La nova vida de Luis Enrique després de la mort de Xana  | València Diari

 

Luis Enrique Martínez està travessant el pitjor moment de la seua vida després de perdre a la seua filla de nou anys a causa d'un càncer d'ossos, el passat mes d'agost. Un autèntic mal pas per a tota la família, que ha d'intentar continuar avant.

El periodista deportiu Julián García Candau ha revelat com es troba Luis Enrique. Segons ell, l'exseleccionador no és capaç de recuperar-se de la pèrdua i únicament troba consol en el deport, concretament en el ciclisme, al que és molt aficionat.

Luis Enrique continua molt afectat

«Continua eixint els caps de setmana per les carreteres pròximes a la seua residència», assegura Candau. «Luis Enrique mostra físicament el dolor patit. Encara no ha superat la mort de la filla. Pitjor ho està passant encara la seua dona», continuava dient el periodista.

Luis Enrique sempre havia mostrat una gran debilitat per la seua filla, Xana. La menuda havia acudit en diferents ocasions al camp per a vore a son pare. Per desgràcia, l'asturià va haver d'abandonar el seu lloc en la selecció nacional de futbol després de saber la malaltia de la xiqueta.

La selecció espanyola té un bon substitut segons Luis Enrique

De moment, no se sap si Luis Enrique tornarà al seu lloc de treball, encara que la selecció haja deixat obertes les portes per al seu retorn. «El temps està cicatritzant la ferida per la desaparició de Xana i no és arriscat vaticinar que la seua tornada no està molt llunyana. El seu substitut és també el seu millor alumne i res millor per a la selecció la tornada al duo que va començar a portar-la cap a la meta de l'Eurocopa», assegurava.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Malú i Albert Rivera podrien esperar el seu primer fill junts" "El picador De la Viña, operat d'urgència després d'una parada cardíaca"