Pablo Alborán encén Instagram amb una foto sense camiseta

El cantant malagueny acaba d'arribar de la seua gira americana amb «Prometo» que ha sigut tot un èxit
Pablo Alborán és un dels cantants més estimats del país | INSTAGRAM

 

Pablo Alborán està passant per un bon moment personal i professional i les publicacions en les seues xarxes socials, en especial Instagram, en són una mostra. L'última fotografia que ha causat furor i que ha fet augmentar la temperatura dels seus fans en Espanya i a la resta del món mostra que, cada volta més, el cantant malagueny lluita per a tindre un cos 10.

 

En la imatge es pot vore un Alborán sense camiseta, assentat en un sofà i bevent d'un pot. La veritat és que la fotografia podria anar a soles, sense l'acompanyament de cap text. Tot i això, Alborán s'ha limitat a titular-la: «Fam». Arran de la publicació d'esta insinuant fotografia es va crear una explosió de comentaris i de 'likes' que van demostrar-li que de qui tenen gana les fans és d'ell. Fins i tot, personatges famosos no es van poder estar de comentar la publicació.

 

Milers de 'likes' i comentaris

En este sentit, l'actor Álex González li va comentar: «Però com no has de tindre fam, ànima càndida, si tens músculs fins i tot darrere de les orelles». I la veritat és que el cos del cantant ha patit un canvi considerable que ha posat de manifest el control màxim que té sobre ell. Sempre ha demostrat que li agrada molt cuidar el seu aspecte físic, però la veritat és que en els últims mesos els seus músculs han anat agarrant cada volta més protagonisme, fins a convertir-se en un detall molt important del seu aspecte físic.

 

Alborán cuida molt el seu cos a base d'hores de gimnàs i de dur a terme una alimentació saludable. No hi ha dubte que tot esforç té la seua recompensa i ell està encantat de mostrar-los a través de les xarxes socials. Alborán acaba d'arribar de la seua gira americana amb 'Prometo' que ha sigut tot un èxit i que ha servit per a reafirmar que el malagueny arrasa allà on va.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!