Els xicotets pacients de La Fe podran conduir una mini ambulància fins a quiròfan

Aquest vehicle elèctric, donat per la Creu Roja, ajudarà a reduir l'estrés ocasionat per les proves mèdiques o pel trasllat a quiròfan
Els xicotets pacients de La Fe podran conduir una mini ambulància fins a quiròfan | Hospital La Fe


L'Àrea de Malalties de l'Infant de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe compta, gràcies a la donació de Creu Roja, amb un nou mitjà de transport per traslladar menors d'entre tres i cinc anys a les proves mèdiques o a una operació.

Aquest vehicle elèctric és una mini ambulància, a través de la qual es pretén reduir l'estrés emocional que suposa per als més petits enfrontar-se a determinades proves dins de l'hospital.

La mini ambulància pot ser conduïda o dirigida per ràdio control i compta amb so i il·luminació, a més d'estar retolada amb els logotips i els colors corporatius de Creu Roja.
 

A l'entrega, van assistir-hi l'hospital La Fe, la doctora Isabel Boscà, subdirectora Mèdica del Departament de Salut València La Fe; el doctor Emilio Monteagudo, director de l'Àrea de Malalties de l'Infant; el doctor Juan Jose Vila, cap de l'Àrea Quirúrgica Pediàtrica i Susana Gómez Leyva, directora de l'Àrea d'Atenció a la Ciutadania, va destacar “la importància de donar suport i realitzar iniciatives amb l'objectiu de minimitzar, al màxim possible, l'impacte de situacions que poden produir preocupació o nerviosisme a l'hospital.”

Per realitzar el lliurament de la donació, van assistir de Creu Roja, Rafael Prósper, responsable de Captació de Fons de Creu Roja a València, María Solís, tècnica de Creu Roja Joventut a València,  Azucena  Argudo i Sheila Martí, referents voluntàries d'Infància Hospitalitzada a l'Hospital La Fe.


Voluntariat de Creu Roja Joventut

 

Aquesta donació s'emmarca dins les accions que l'organització humanitària duu a terme per donar suport a la infància hospitalitzada. El voluntariat de Creu Roja Joventut realitza una tasca fonamental durant l'hospitalització de xiquets i xiquetes, amb l'objectiu de canviar la dinàmica quotidiana de l'hospital i convertir-lo en escenari de jocs, tallers, entre moltes altres activitats.

L'objectiu és que xiquets, xiquetes i joves puguen entretenir-se i divertir-se malgrat la malaltia. A causa de la pandèmia, l'activitat s'està fent actualment amb el lliurament de kits de jocs i material de suport als nens i nenes hospitalitzats.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alfafar impulsa activitats per a la prevenció de conductes addictives en les escoles" "El Corte Inglés promou la Gran Recollida 'virtual' dels Bancs d'Aliments"