Paula Echevarria dona a llum al seu segon fill, Miguel Jr.

Miguel Jr, ja ha arribat a les vides de Paula Echevarria i Miguel Torres

L'actriu Paula Echevarría ha donat a llum este diumenge al seu segon fillMiguel Jr, el primer en comú amb la seua actual parella, l'exfutbolista Miguel Torres.

Així ho ha confirmat la intèrpret a través del seu perfil d'Instagram: "El nostre bebé ja és ací! Miguel Jr ha arribat al món esta matinada de diumenge i és un bebé saníssim i molt bo!", ha dit Echevarría.

La també influencer ha afegit que tant ella com el seu fill recent nascut estan "millor que bé", i ha reconegut que "el papi i jo estem feliços amb totes les forces i molt molt emocionats".

L'actriu ha acompanyat el comunicat d'una emotiva imatge d'ella i Miguel Torres sostenint en braços al seu fill, amb poques hores de vida.El mateix missatge i fotografia han estat compartits també per l'esportista en les seues xarxes socials, on ha estat felicitat ja per alguns excompanyers de professió com Iker Casillas, Víctor Sánchez del Amo o Raúl García Escudero.

L'arribada del xicotet Miguel Jr era molt esperada per la parella i per Daniella, la filla que Paula Echevarría té de la seua anterior relació amb el cantant David Bustamante.

"No sé qui té més ganes de conéixer-te...", manifestava Paula Echevarría fa tan sols un dia en una imatge que publicava, encara embarassada, al costat de la seua filla Daniella.Qui s'ha mostrat molt feliç també ha estat el pare de la criatura Miguel Torres. Així ho expressava en Instagram amb el mateix missatge que la seva parella Paula Echevarria

Tant Paula Echevarria com Miguel Torres han presumit estos nou mesos de l'embaràs de l'actriu i no han parat de compartir fotos del seu amor.

Des que el mes de setembre passat anunciara que anava a ser mare per segona vegada, Paula Echevarría ha mantingut al corrent als seus seguidors de l'evolució del seu embaràs i com l'estava vivint al costat de la seua família.

El passat 19 de març, Dia del Pare, l'actriu de Velvet dedicava el següent post en Instagram a Miguel Torres com a futur papà: "Ens queda ja molt poquet per a tenir-li amb nosaltres! Però tu des del primer moment ens has cuidat, acaronat i t'has desviscut perquè els dos estiguérem millor que bé, i això et fa ser un súper papi! Així que feliç dia del pare, el meu amor. No tinc cap dubte que Miguel Jr. tindrà moltíssima sort de tenir-te!", manifestava.

Enhorabona i moltes felicitats família.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La restauració de la casa natal de Sant Vicent Ferrer a València quasi acabada" "La mare d'Àlex Casademunt explica per què no hi haurà homenatge al cantant"