Paz Padilla, trencada: El moment més emotiu del funeral del seu home

La presentadora ha protagonitzat un emotiu moment amb la seva filla
Paz Padilla emotiu moment amb Anna | Cedida

Amb unes ulleres de sol, mascareta negra i vestida rigorosament de dol, Paz Padilla ha arribat este dilluns a l'església de Zahara de los Atunes, en Cadis, a on se li ha donat l'últim adéu al seu home, Antonio Juan Vidal. La vídua ha estat acompanyada en tot moment per la seua filla Anna, fruit del seu matrimoni amb Albert Ferrer.

Juan Vidal va morir després d'una dura lluita contra el càncer este passat diumenge, 19 de juliol, amb només 53 anys. El difunt va decidir mantindre la malaltia en secret, tot i que se li va diagnosticar fa un any. 

Al llarg de tota la cerimònia, mare i filla s'han mostrat inseparables, donant-se suport l'una a l'altra en este moment tan dolorós que estan passant, de fet, han sigut elles les protagonistes d'un dels moments més emotius de la cerimònia: Anna i Paz s'han fet en una gran abraçada abans de l'inici de l'acte.

Era l'amor de la seua vida

Este gest demostra una volta més la gran relació que tenen entre elles i que en els últims mesos s'ha consolidat encara més, amb la mort de la mare de la presentadora fa uns mesos i ara amb la mort de qui Paz considerava: «L'amor de la seua vida».

Amb només 23 anys, Anna ha demostrat durant tots estos mesos com d'unida està a sa mare. Ella ha sigut el gran suport de Paz durant tot este temps, i hui ho ha tornat a demostrar, ja que no s'han separat ni un moment. Després d'esta emotiva abraçada, la influencer ha deixat a Paz en el centre de la cerimònia i s'ha acomodat a la banda dels seus familiars. A demés d'Anna, són moltes les persones que han acompanyat la gaditana durant el funeral.

Paz Padilla amb Anna | Cedida

Entre ells, alguns membres de l'equip de 'Sálvame' com José Antonio León, Néstor Barreira, Alberto Díaz, Raúl Prieto o Cristina Soria. També ha assistit el director del programa, David Valldeperas, juntament amb la seua parella, Xoan Viqueiras.

La presentadora s'ha dirigit a Antonio Juan Vidal per a dir-li l'últim adeu amb una dedicatòria molt especial. «Et vols casar amb mi? Tes vull, my love» es podia llegir acompanyant la corona de flors, un joc de paraules entre la parella que ha emocionat a molts dels presents.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Mor l'home de Paz Padilla" "Mor el conegut escriptor barceloní Juan Marsé"