La persona vetada per Ana Obregón en el funeral d'Álex Lequio

La cerimònia va reunir familiars i amics en homenatge al jove
La cerimònia va reunir familiars i amics en homenatge al jove | GTRES

Ana Obregón i Alessandro Lequio van donar l'últim adéu al seu fill, Àlex Lequio, en un funeral que va tindre lloc el passat dimarts 30 de juny. Amb esta cerimònia, els desolats pares pretenen posar punt final a un dels episodis més durs de la seua vida, amb la intenció de poder seguir endavant.

En la parròquia de la Mare de Déu de La Moraleja, en Alcobendas (Madrid), es van donar cita els familiars i amics de l'actriu i el col·laborador, que van voler acompanyar-los en un tràngol tan dur. Per fi, Ana Obregón va poder dir adéu al seu fill de la manera que es mereixia.

La primera en fer acte de presència va ser Terelu Campos. Seguidament van començar a arribar les altres persones amigues d'Ana Obregón, com Ramón García i la seua dona Patricia, Fiona Ferrer, Maria Zurita, Boris Izaguirre, Alejandra Rubio, Susana Uribarri, Pablo Casado o Luis Rollán.

Alessandro Lequio arribava minuts més tard amb aspecte seriós, acompanyat per la seua dona, María Palacios. Ana Obregón va ser l'última en arribar a la cerimònia que amb tant d'afecte havia preparat, junt amb les seues germanes i Carolina Monje, nòvia d'Álex Lequio, que va viatjar de Barcelona a Madrid per a assistir el funeral de la seua parella.

Dos notòries absències en el funeral

La italiana va ser una de les grans absències en la cerimònia | València Diari

El gran absent en la cerimònia va ser, sense cap classe de dubte, Clemente Lequio, qui es va sentir molt trist per no poder assistir. El germà d'Álex Lequio va publicar una emotiva carta a on lamentava profundament no haver estat present en la missa al costat de la família i li rendia el seu particular homenatge. I una altra de les cares que també va faltar en la cerimònia en honor a Álex va ser Antonia Dell'Atte.

La italiana i Ana Obregón havien segellat la pau després d'anys d'enfrontaments per la seua  relació amb Alessandro Lequio, una pau que va arribar a causa de les complicacions de salut del jove empresari, Álex Lequio. Però pareix que la relació entre les dos no travessa el seu millor moment. 'Diario Gol' es fa ressò precisament del rumor que corre per alguns mitjans de comunicació, assegurant que Antonia Dell'Atte va ser vetada al funeral d'Álex Lequio.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: L'emotiu adeu als valencians de Tamara Gorro" "Sorpresa pel que Alessandro Lequio ha fet el mateix dia que enterra al seu fill"