El rei Felip rep una desagradable notícia dels seus cosins: «És definitiu»

Els cinc fills de Pilar de Borbó posen a la venda les residències heretades de Madrid i Mallorca
Els fills de la infanta Pilar de Borbó posen a la venda les dos residències que han heretat | València Diari

 

La germana del rei emèrit Joan Carles I d'Espanya, Pilar de Borbó, va morir el passat 8 de gener als 83 anys a causa d'un càncer de còlon que tenia des de feia més d'un any. La infanta va deixar dos residències com a herència per als seus cinc fills, els que ara han decidit posar-les a la venda.  

 

Residència valorada en 4 milions d'euros

La primera d'estes dos residències es troba en la urbanització de Puerta de Hierro de Madrid, a on la germana del rei Joan Carles i el seu marit Luis Gómez-Acebo van viure fins al final dels seus dies. La mansió està valorada aproximadament en uns 4 milions d'euros, tot i que la crisi generada per coronavirus pot ser que dificulte les opcions de venda. 

 

La mansió compta amb un ampli jardí, pista de tenis i pista de pàdel, a demés d'estar decorada amb tot detall en l'interior. També conté obres d'art de valor i records històrics de la família dels borbons, que ja s'han repartit entre els cinc fills de la infanta. 

 

L'únic fill de Pilar de Borbó que seguix vivint en la urbanització és Fernando Gómez Acebo, que després de separar-se de la seua dona, la periodista grega Nadia Halamandari, va tornar a viure amb la sa mare. Ara, viu amb la dona que estava al servici de la família, Teresa, però consideren l'opció de vendre la casa per la gran dificultat de mantindre-la pels elevats impostos de la zona, la cura del jardí, i tots els treballadors de servici. 

 

Casa d'estiu en Mallorca

La segona de les dos propietats que Pilar de Borbó va deixar en herència als seus fills és la casa d'estiu situada a la urbanització Sol de Mallorca, en la zona de Calvià. El conjunt de residències construït en esta zona pertany a la família Barreiros, amics pròxims de la família Gómez Acebo Borbó.

 

La infanta passava llargues temporades en la residència de Mallorca, fins i tot en els mesos d'hivern i primavera. En este cas, la residència estaria valorada en uns 3 milions d'euros, ja que no es troba en primera línia del mar.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!