El rei Joan Carles celebra els 82 anys d'una forma molt íntima

La celebració ha sigut un dinar amb els familiars més íntims en Zarzuela
El Rei emèrit a fet 82 anys | GTRES

Este diumenge, 5 de gener, el rei emèrit Joan Carles I ha fet huitanta-dos anys. L’aniversari arriba set mesos després de què decidira deixar de banda la vida institucional i pública. A partir d’aquell moment, només ha assistit a actes de caràcter privat.

Ja l’any 2018 va celebrar el seu aniversari de manera privada. Fa dos anys va organitzar un dinar en el Palau de la Zarzuela, a on no van assistir Iñaki Urdangarín ni la infanta Cristina. A demés, tampoc van estar els quatre fills que tenen en comú, segons ‘El Español’. D'esta manera, tampoc s'esperava que enguany es fera una celebració fora del normal, sinó una de caràcter privat i molt íntima, amb la presència dels familiars més estimats pel rei emèrit.

L'última aparició oficial va ser l'any 2014

En estos últims temps, s’ha accentuat la relació amb la reina Sofia. Moltes eren les especulacions que parlaven d’un distanciament molt important entre els dos reis emèrits, però este any, com ja ho van fer l’any passat, han aparegut junts per a felicitar el Nadal als espanyols.

Abans d'estos actes conjunts, hauríem d'anar arrere, fins a l’any 2014, per a poder vore als dos reis emèrits en un acte oficial, ja que va ser l’últim any que Joan Carles va felicitar les festes, perquè, des d'eixe moment, són el rei Felip VI, la reina Letizia i les seues dos filles els que ho fan.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Revelen que Raphael va patir una depressió i va pensar en retirar-se" "El gran deute econòmic que ha de fer front Jesús Vázquez i la seua parella"