La noblesa espanyola, en xoc: La parella de marquesos que s'acaba de divorciar

Isabel Cobo i Manuel de la Lastra Alarcón se separen després de catorze anys de matrimoni
Els marquesos de Benamejí se separen   | GTRES

Després de catorze anys de matrimoni, els marquesos de Benamejí s'han divorciat. Isabel Cobo Romaní i Manuel de la Lastra Alarcón es van casar en la 'Capilla de la Real Maestranza' de Sevilla l'any 2006 baix l'atenta mirada de la duquessa d'Alba, qui formava part del seu cercle d'amistats.

El vestit de nóvia va ser dissenyat per Vittorio & Lucchino. La boda es va celebrar la vesprada del 25 de maig i a la cerimònia van acudir grans figures com Carmen Tello i Curro Romero, Tomàs Terry, Ana Abascal o la duquessa d'Osuna.

El títol nobiliari del marquès de Benamejí va ser creat en 1675 per Carles II a favor de José Diego de Bernuy i Mendoza, V senyor de Benamejí i la grandesa d'Espanya li va ser atorgada en 1815.

La parella es mostrava constantment en públic en esdeveniments socials i culturals en Sevilla i era molt aficionada a la música, de fet entre les seues amistats més properes es troben Plácido Domingo i Ainhoa Arteta. No obstant això, sempre han estat molt discrets respecte a la seua intimitat.

Residien a una casa palau al centre de la capital d'Andalusia que va ser reformada per a ells i a on han celebrat moltes festes, a les que hi acostumava a acudir la duquessa d'Alba i el seu marit, Alfonso Díez, entre tantes altres grans figures.

La decisió va ser presa fa 5 mesos

Mantenint sempre la discreció de la seua vida privada, Isabel Cobo no ha volgut fer cap declaració sobre la seua recent separació, així com tampoc ha volgut parlar Manuel de la Lastra Alarcón.

El divorci es va signar el passat 30 de setembre i com que no tenien cap fill en comú ni tampoc cap assumpte econòmic per resoldre, el procés ha sigut molt fàcil i ràpid de dur a terme. Encara que la seua relació amorosa ha finalitzat, continuen mantenint una relació cordial entre ells. Una separació que ha sorprès fins i tot als amics íntims del matrimoni, tot i que ja eren conscients de la notícia.

«Ella em va comunicar la decisió fa uns cinc mesos, encara que la vaig vore tranquil·la i serena. La convivència sempre produïx desgast i la decisió ha sigut conjunta, de manera que no es tracta de res traumàtic», ha explicat una amiga íntima d'ella.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"José María Aznar canvia totalment de 'look'" "La reina Letícia, gelosa amb l'ex del rei Felip, que torna al centre mediàtic"