La vida de Sonia Martínez, la popular presentadora que va morir per les drogues

Molts la van relacionar amb Cayetano Martínez de Irujo, però este no ho reflexa en la seua autobiografia
Sonia Martínez va morir a causa de les drogues | RTVE.

Sonia Martínez, popular presentadora dels anys 80, va morir fa 25 anys a causa d'una addicció a les drogues. Es va especular molt sobre la seua possible relació amb Cayetano Martínez de Irujo.

Sense rastre de Sonia Martínez en el llibre de Cayetano Martínez de Irujo

A mesura que passen les setmanes, l'autobiografia de Cayetano Martínez de Irujo va donant més de què parlar, ja que repassa en ella molts dels aspectes rellevants de la seua vida. Per exemple, parla dels seus problemes i les seues addiccions. A pesar de totes estes confessions, el fill de la Duquesa de Alba no fa ninguna referència a Sonia Martínez.

Cayetano Martínez de Irujo no menciona la seua possible relació amb la presentadora | Esdiario

La presentadora va ser un dels rostres espanyols més coneguts dels anys 80. Sonia va ser la conductora de Dabadabada, emblema de la programació infantil de TVE. El seu impacte mediàtic la va portar a ser un dels principals objectius de la premsa del cor. Fins i tot va provar sort en el cinema.

Després de totes estes llums, van començar a arribar les obres. La seua vida comença a truncar-se l'any 1985, a causa de la mort de sa mare. Un temps després, li oferixen presentar el programa 'En la narturaleza'. Al mateix temps, obté un xicotet paper en una sèrie alemanya que es roda en Eivissa. En un dels descansos del rodatge, Sonia Martínez va descansar en la platja, amb la mala sort de què un fotògraf va captar la seua imatge en topless, que posteriorment es va publicar en la revista Interviú. Este fet va suposar el seu acomiadament del programa que presentava.

L'addicció a les drogues destruïx la seua vida

La presentadora va demandar a RTVE, que es va vore obligada a readmetre-la, oferint-li presentar 'La bola de cristal' en substitució d'Alaska. La mala sort continuava i el programa es va cancel·lar poc després. Sonia Martínez es va quedar sense treball i va patir fortes depressions. La presentadora es va enganxar a l'heroïna, una addicció que la porta a viure en la indigència. L'any 1990 li comuniquen que és portadora del virus del VIH. Un any després, Sonia té una filla però li lleven la custòdia. El 4 de setembre de 1994, Sonia Martínez mor en la Clínica de la Concepció de Madrid.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Lola Índigo podria mantindre una relació amb un famós raper espanyol" "Victòria Frederica oblida a Gonzalo Caballero amb un nou amor"