Cayetano Martínez de Irujo confessa que va ser addicte a la cocaïna

El fill de la Duquessa d'Alba presentarà el seu llibre autobiogràfic 'De Cayetano a Cayetana'
Cayetano Martínez de Irujo presentarà el dia 23 les seues memòries | Esdiario

 

Cayetano Martínez de Irujo presentarà les seues memòries el pròxim 23 de setembre però, mentrestant, va fent alguna declaració en primícia d'alguns dels temes que es podran llegir en un llibre que, segur, no deixarà a ningú indiferent. El llibre 'De Cayetano a Cayetana', de l'Esfera de los Libros, explicarà i revelarà històries de la part més íntima de la família dels Alba.

També dedicarà una part important per a parlar del seu tèrbol passat que el va portar a una vida de descontrol, addiccions i superació. En eixe sentit, en una de les seues entrevistes promocionals més recents, Cayetano ha confessat que: «La cocaïna em va pertorbar per complet. Vivia amb una obsessió: seduir a dones. Cap se'm resistia». 

Una vida gens fàcil

Més allà d'eixa obsessió, Cayetano també explica que tot el que ha conseguit en la vida li ha suposat un considerable esforç i que, al contrari del que molts es pensen, sempre ha hagut de guanyar-se el que té. D'altra banda, el llibre publica el document que va redactar la seua difunta mare, la Duquessa d'Alba, en el que es podia llegir que era ell qui havia de seguir portant les regnes econòmiques del Palau de Llíria una vegada ella faltara. 

A pesar de tot, confessa que sa mare, amb la que mantenia una especial relació, s'alçaria de la tomba en vore sa casa plena de visitants. Segur que el seu germà Carlos Fitz-James, actual Duc d'Alba, no acabarà d'aprovar eixes confessions tan íntimes i familiars del seu germà.

Cayetano tenia una molt bona relació amb sa mare, la Duquessa d'Alba | Vanitatis

El dia 23 es descobriran tots els secrets

Per tant, caldrà esperar fins al dia 23 per a saber tots els detalls d'esta obra autobiogràfica que estarà presentada pel seu amic Luis Maria Ansón i el cirurgià Enrique Moreno. Cal recordar que, a banda de totes les dones que han passat per la seua vida, Cayetano va contraure matrimoni amb Genoveva Casanova i que, fruit del seu amor, van nàixer els bessons Luis i Amina.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"👏 El revolucionari descobriment espanyol sobre el càncer que podria salvar moltes vides" "😳 Francisco explica els tractes que va tindre amb un narcotraficant molt famós"