INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Kiko Rivera explica els seus inicis amb les drogues

El fill de la Pantoja ha arribat a gastar-se uns sis milions d'euros en capritxos com cotxes de luxe
Kiko Rivera narra les seues memòries en una revista | La Coctelera

 

Kiko Rivera està escrivint periòdicament les seues memòries en la revista 'Semana' i, si la primera edició va ser sorprenent en parlar sobre com va viure l'arribada de sa germana Chabelita, esta segona és, senzillament, molt dura, segons explica 'La Coctelera'.

 

Rivera ha aprofitat la seua explosió de sinceritat per a explicar com va ser la pitjor època de la seua vida. El fill d'Isabel Pantoja va tindre un problema molt greu amb les drogues, fins al punt que ell mateix ha afirmat: «Estic viu de miracle».

El primer bolo per un preu de 25.000 pessetes

Tot va començar quan només amb 17 anys el van contractar per un 'bolo' en la discoteca piràmide de Castelló. La proposta era fer-se fotos amb els clients i cobrar 25.000 pessetes. L'oferta va ser massa atractiva per a que Kiko diguera que no, i va acceptar. Aquell va ser l'inici del seu declivi personal. Aquell mateix cap de setmana, explica, va provar per primera volta la cocaïna i es va gastar tots els diners que havia guanyat.

 

El ritme de vida que va començar a adoptar, amb actuacions en discoteques de tot el país i cobrant importants xifres de diners, el van portar a entrar en un cercle viciós descontrolat. Kiko, fins i tot, ha explicat que una volta va estar celebrant amb uns amics el seu aniversari durant fins a tres dies sense parar. Van començar a Madrid i van passar per Barcelona, València i Sevilla. Tot sense dormir, i tal com diu Kiko, no cal s'explique com van poder aguantar els tres dies sense defallir.

 

Kiko Rivera va començar molt jove en el món de la nit | La Coctelera

 

El problema amb els diners l'han portat a gastar-se prop dels 6 milions d'euros en capritxos

El problema amb els diners l'han portat a gastar-se prop dels sis milions d'euros en capritxos com cotxes de luxe, dels quals, va arribar a acumular-ne nou en una cotxera. Este gasto descontrolat de diners li va portar a no poder ajudar a sa mare quan va haver d'entrar en la presó, fet que va marcar fortament els sentiments de Kiko. El fill de la Pantoja també explica que a les dos mares dels seus fills, Jessica Bueno i Irene Rosales, les ha estat enganyant sobre el seu estil de vida i addiccions, fins a que l'última li va fer triar entre les drogues o ella i les filles.

 

Este ultimàtum va fer-li obrir els ulls i va ser el moment d'explicar-li la seua situació a sa mare. Des d'eixe moment, i amb l'ànim de curar-se, la Pantoja no es va separar del costat del seu fill i Kiko va poder recuperar-se de forma tranquil·la i pausada en sa casa acompanyat de sa mare i la dona. Finalment, Kiko va borrar tots els contactes d'aquelles persones tòxiques que el lligaven a una etapa de la seua vida que, segur, no vol tornar a viure mai més.

 

Irene Rosales és l'actual dona de Kiko Rivera | La Coctelera

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!